world of football
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
world of football

Jednoducho vsetko o futbale :-)

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

FC BARCELONA

Goto down 
+11
AMOR414
Stoffo
Mautinko
Lacoste
Tarzan
avs.roy
Canary
cuban
Sigi
jarci
Antonio
15 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next
AutorSpráva
Bergie6

Bergie6

Počet príspevkov : 609
Registration date : 06.02.2008

FC BARCELONA - Stránka 14 Empty
OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyŠt január 08, 2009 10:33 pm

je to moj vyber sveta a hotovo =) ..

len tolko k tebe stoffo, ze za bacarym si jednoznacne stojim aj keby v taliansku hraval superman, ale dobre, o maiconovych kvalitach viem a beriem ho, na brankarovi by som zo zahranicnych lig dosadil len freya alebo cassillasa, kuyt je pracant a poctivec vo svojej robote, ale to fanusik spanielskeho futbalu asi az tak nedokaze ocenit, z tych hracov co si vymenoval oproti artetovi ani jeden nehrava na kridle a nie je typicky kreativny a technicky zaloznik, kvality ma prinajmensom na takej urovni ale ak nedokazes vidiet jeho kvality tak ako ti obmedzenci za kormidlom spanielskej repre, tak potom sa necudujem .. no a ak si myslis, ze niekto z tych spanielskych konci co si mi vymenoval ako lepsich nez young, tak ti to necham ale ronaldo rozhodne nie, teraz hra bez formy a navyse je to skor hrac, ktory len hlada priestor a pyta si lopty, samozrejme dribbling, rychlost a technika mu nechybaju, ale skor je len produkciou prace svojho muzstva a oproti youngovi zaostava v mnohom, lebo dokaze viac pracovat pre seba, pre muzstvo a techniku ma na dost podobnej urovni ak nie lepsej, minimalne ju vie aspon lepsie vyuzit
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

Počet príspevkov : 1561
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyPi január 09, 2009 7:41 pm

Bergie6 napísal:
je to moj vyber sveta a hotovo =) ..

len tolko k tebe stoffo, ze za bacarym si jednoznacne stojim aj keby v taliansku hraval superman, ale dobre, o maiconovych kvalitach viem a beriem ho, na brankarovi by som zo zahranicnych lig dosadil len freya alebo cassillasa, kuyt je pracant a poctivec vo svojej robote, ale to fanusik spanielskeho futbalu asi az tak nedokaze ocenit, z tych hracov co si vymenoval oproti artetovi ani jeden nehrava na kridle a nie je typicky kreativny a technicky zaloznik, kvality ma prinajmensom na takej urovni ale ak nedokazes vidiet jeho kvality tak ako ti obmedzenci za kormidlom spanielskej repre, tak potom sa necudujem .. no a ak si myslis, ze niekto z tych spanielskych konci co si mi vymenoval ako lepsich nez young, tak ti to necham ale ronaldo rozhodne nie, teraz hra bez formy a navyse je to skor hrac, ktory len hlada priestor a pyta si lopty, samozrejme dribbling, rychlost a technika mu nechybaju, ale skor je len produkciou prace svojho muzstva a oproti youngovi zaostava v mnohom, lebo dokaze viac pracovat pre seba, pre muzstvo a techniku ma na dost podobnej urovni ak nie lepsej, minimalne ju vie aspon lepsie vyuzit
ja že neviem oceniť pracantov?? tak napríklad yaya touré,keita a sergi busquets to sú všetko moji obľúbenci mám ich oveľa radšej ako etoa,iniestu,hleba atď a práve preto že sú špičkoví v odoberaní lôpt a v práce pre tím takže takýchto hráčov viem oceniť o to sa neboj ja len že na kuytovom poste je tých pracantov už aj z pl viacej

a kde by arteta prosím ťa hrával v španielskej repre??keďže furia espaňola hrá na 2 útočníkov teda len na 4 záložníkov v strede xavi je istý ( v prípade zranenia ho zastúpi fabregas, a na dm je istý senna v prípade zranenia alonso, de la red) na kraji sa točia Iniesta/Cazorla a Silva takže je tu naozaj nevidím pre artetu miesto a čo sa týka tých krajov tak momentálnou formou sa tam dostane asi aj Joaquín ale to treba sledovať aj iné ligy ako pl a keď iné ligy nesleduješ potom nemôžeš byť objektívny- jednoducho arteta v SÚĆASNOSTI NEMÁ nárok na lavičku repre nie to na základ alebo ak to vidíš inak tak napíš že kde ako tréner espaňy by si ho dal ty to som zvedavý

Iniesta je na tom technicky ešte lepšie ako Young o tom žádná Very Happy young má zasa lepšie centry a štanadartky sú tak narovnako ale voli by som iniestu už len pre jeho väčšie skúsenosti,taktickú vyzrelosť a hlavne pre to že bez faulu ho oberie len máloktorý obranca sveta, o messim sa ani nebavím to je úpkne iná trieda ako iniesta s youngom dokopy a simao nie je taký ako young len preto že výrazne zaostáva v rýchlosti inak má podobné štandartky,techniku,centre i strely.
Návrat hore Goto down
Bergie6

Bergie6

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyPi január 09, 2009 8:20 pm

byt jednym z najlepsich zaloznikov v EPL a nedostat sa ani na lavicku v repre co i len v priatelskom zapase? tak to je prosim pekne vysmech, inak ale bavime sa o roku 2008, forme a nejakom fungovani tej 11tky ale ked ty sa mienis bavit sposobom "o messim sa ani nebavím" a to vo viacerych pripadoch, tak aj ja tak s tebou a nebudem pozerat taliansku a spanielsku ligu ked tie zapasy stoja za hovno, to si uz radsej pozriem holandsku alebo skotsku, tam aspon vidim ake talenty a hraci sa produkuju v krajine futbalovych geniov a potom tiez to nasadenie a futbalove srdce v skotsku, ktore je tam viac zachovane ako v anglicku
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyPi január 09, 2009 9:36 pm

Bergie6 napísal:
byt jednym z najlepsich zaloznikov v EPL a nedostat sa ani na lavicku v repre co i len v priatelskom zapase? tak to je prosim pekne vysmech, inak ale bavime sa o roku 2008, forme a nejakom fungovani tej 11tky ale ked ty sa mienis bavit sposobom "o messim sa ani nebavím" a to vo viacerych pripadoch, tak aj ja tak s tebou a nebudem pozerat taliansku a spanielsku ligu ked tie zapasy stoja za hovno, to si uz radsej pozriem holandsku alebo skotsku, tam aspon vidim ake talenty a hraci sa produkuju v krajine futbalovych geniov a potom tiez to nasadenie a futbalove srdce v skotsku, ktore je tam viac zachovane ako v anglicku
veď kto ti káže pozerať??ja len hovorím že keď ich nepozeráš nie si objektívnejší ako ja z dosť logického hľadiska máš prehľad o jednej lige a potom sú na výsmech tvoje názory keďže nemáš prehľad o futbale všeobecne neuraz sa ale inak som to nemohol napísať

inak škótsku to si radšej pozriem slovenskú ligu- ak v zápase nehrá celtic /rangers tak tie zápasy sú úrovňou ovwľa slabšie ako naša liga tak sa uvedom a nie to provnávať s južanskými- o.k. tebe sa nepáči futbal na južásnky štýl o.k. je to ako v hudbe každý ma iný štýl ale to neznamená že tie ligy nebudeš rešpektovať a nepíš tu že tie zápasy stoja za hovno jasné?? pretože taký zápas barca-mallorca, v ktorom sme podali najhorší výkon sezóny na nou campe bol aj tak stále kvalitou lepší ako hociktorý zápas na anfielde či stamford bridge a la liga a v tejto sezóne výnimočne aj serie-a produkujú mnoho krásnych zápasov viď villareal-getafe 3:3, villareal-atlético 4:4, real-sevilla 3:4, + takmer všetky zápasy barcy a veľa ďalších zápasov na ktoré si teraz nespomínam a takisto by som našile veľa zápasov z talianska len spomeniem juventus-ac či lazio-janov ale to by si si musel dať dole tie britské okuliare a pochopiť že futbal sa nehrá len v jednej krajine Arrow Exclamation
Návrat hore Goto down
Bergie6

Bergie6

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyPi január 09, 2009 10:11 pm

Stoffo napísal:
Bergie6 napísal:
veď kto ti káže pozerať??ja len hovorím že keď ich nepozeráš nie si objektívnejší ako ja z dosť logického hľadiska máš prehľad o jednej lige a potom sú na výsmech tvoje názory keďže nemáš prehľad o futbale všeobecne neuraz sa ale inak som to nemohol napísať

inak škótsku to si radšej pozriem slovenskú ligu- ak v zápase nehrá celtic /rangers tak tie zápasy sú úrovňou ovwľa slabšie ako naša liga tak sa uvedom a nie to provnávať s južanskými- o.k. tebe sa nepáči futbal na južásnky štýl o.k. je to ako v hudbe každý ma iný štýl ale to neznamená že tie ligy nebudeš rešpektovať a nepíš tu že tie zápasy stoja za hovno jasné?? pretože taký zápas barca-mallorca, v ktorom sme podali najhorší výkon sezóny na nou campe bol aj tak stále kvalitou lepší ako hociktorý zápas na anfielde či stamford bridge a la liga a v tejto sezóne výnimočne aj serie-a produkujú mnoho krásnych zápasov viď villareal-getafe 3:3, villareal-atlético 4:4, real-sevilla 3:4, + takmer všetky zápasy barcy a veľa ďalších zápasov na ktoré si teraz nespomínam a takisto by som našile veľa zápasov z talianska len spomeniem juventus-ac či lazio-janov ale to by si si musel dať dole tie britské okuliare a pochopiť že futbal sa nehrá len v jednej krajine Arrow Exclamation

no jasne, ty si s tou svojou barcou najobjektivnejsi a tvoj respekt voci inym futbalovym klubom niekedy len tak srsi celym svetom, vies co budem hovorit ze sa tam hra hovno az kym ty sa aspon trochu umiernis vo svojich "objektivnych" tvrdeniach a pokial nie, nic mi hovorit ani nemusis a tie zapasy mi sem vypisovat nemusis uz vobec, pozriem si zostrih zo spanielska a talinaska, ale aby som sa 90 minut musel na to divat, to je uz dost narocne na moju psychiku, v tejto sezone som videl 3 zapasy serie A a 4 v La Lige a jediny co pre mna za nieco stal bol zapas villareal-barcelona, inak keby mam nieco lepsie na praci (alebo vysielaju nieco zmysluplnejsie) tak tie ostatne s chutou vypnem a to koho nazory su na vysmech by som tiez radsej nespominal
Návrat hore Goto down
zajo

zajo

Počet príspevkov : 104
Registration date : 30.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptySo január 10, 2009 3:29 pm

ste uplne opacne orientovani najlepsi futbal sa hra v argentine a brazilii proste to je futbal jak dvere...v brazilii sa hra technickejsie a v argentine silovejsie ale stale je to parada si kuknut...fakt odporucam volakedy chodili z galaxie sport prenosy z pohara osloboditelov a vacsina zapasov bol masaker...
tiez fantasticke zapasy boli na africkom pohary narodov...vacsina tych mancaftov nasadenim a utocenim zatienila tie vysokotakticke mancafty z europy...
a prave futbalove nasadenie je uz len v low-league kluboch...ked som bol v barcelone tak na tej stvrtej lige som sa velmi bavil...alebo za bratom v anglicku boli sme na dorchestri 6. anglicka liga poloprofesionalne muzstva hrali proti sebe a v takom nasadeni o ktorom sa moze talianom len snivat...a prehanali sa tam hraci od 17 po 40 rokov...vsetko poloprofesionali....

stale viac mam dojem ze z hracov sa stavaju zoldnieri a vytraca sa z nich ta radost...
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

Počet príspevkov : 1128

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptySo január 10, 2009 3:39 pm

zajo napísal:
ste uplne opacne orientovani najlepsi futbal sa hra v argentine a brazilii proste to je futbal jak dvere...v brazilii sa hra technickejsie a v argentine silovejsie ale stale je to parada si kuknut...fakt odporucam volakedy chodili z galaxie sport prenosy z pohara osloboditelov a vacsina zapasov bol masaker...
tiez fantasticke zapasy boli na africkom pohary narodov...vacsina tych mancaftov nasadenim a utocenim zatienila tie vysokotakticke mancafty z europy...
a prave futbalove nasadenie je uz len v low-league kluboch...ked som bol v barcelone tak na tej stvrtej lige som sa velmi bavil...alebo za bratom v anglicku boli sme na dorchestri 6. anglicka liga poloprofesionalne muzstva hrali proti sebe a v takom nasadeni o ktorom sa moze talianom len snivat...a prehanali sa tam hraci od 17 po 40 rokov...vsetko poloprofesionali....

stale viac mam dojem ze z hracov sa stavaju zoldnieri a vytraca sa z nich ta radost...

Nj s tymto sa neda nesuhlasit Smile Jednoznacne najkrajsie zapasy co som kedy videl bola Boca Juniors - River Plate na La Bombonera. Ta atmosfera, to je neopisatelne i ked je to len v TV. Ledva bolo pocut komentatora. Jednoznacne je tam najkrajsi fotbal.

Ale liga najlepsia neni ani zdaleka
Návrat hore Goto down
Bergie6

Bergie6

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptySo január 10, 2009 3:43 pm

kedy si to boli vojaci, ktori boli v nasich sluzbach a sluzili nam s radostou.. ci uz teda tou technikou typickejsou pre juh alebo nasadenim, bola tam ta myslienka a charakter, dnes je to uz ine a robia to skor sami pre seba, futbal straca svoje caro dost rychlo, v TV si dobry futbal mozem pozriet len ak sa hra EPL alebo SPL a prave nasadenie vidis najma v tych slabsich skotskych kluboch.. ale pocul som o tom, ze dobry futbal sa hra v nizsich sutaziach v irsku
Návrat hore Goto down
cuban
Admin
cuban

Počet príspevkov : 1756
Registration date : 01.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptySo január 10, 2009 5:03 pm

zajo napísal:

S tou Copou Libertadores mas pravdu aj ked mna ta juzanska mentalita irituje dost ale futbal je kvalitny...no a s ACN si trafil klinec po hlavicke...africania maju geneticke predpoklady su to zvery a ked sa ucia futbal tak sa najskor ucia techniku ako taktiku...len sa tam tiez strasne filmuje a niektory hraci fakt ako keby nemali mozog ani
Návrat hore Goto down
https://worldoffootball.slovakforum.net
zajo

zajo

Počet príspevkov : 104
Registration date : 30.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptySo január 10, 2009 10:39 pm

srandovne zapasy su aj v norskej lige najma z Tromso tento klub sa nachadza za polarnym kruhom a zapasy hrava fakt v extremnych podmienkach...proti rosenborgu snezilo bolo okolo minus 10 a ti magori tam bojovali o kazdu loptu o kazdy centimeter pody...a divaci to iste ti tam hulakali jak o zivot...aj norska liga je maso...
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyNe január 11, 2009 2:32 am

zajo napísal:
srandovne zapasy su aj v norskej lige najma z Tromso tento klub sa nachadza za polarnym kruhom a zapasy hrava fakt v extremnych podmienkach...proti rosenborgu snezilo bolo okolo minus 10 a ti magori tam bojovali o kazdu loptu o kazdy centimeter pody...a divaci to iste ti tam hulakali jak o zivot...aj norska liga je maso...

Nj aj v Zimbabwe je vinikajuca liga v extremnych podmienkach lol!
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyNe január 11, 2009 3:12 pm

cuban napísal:
zajo napísal:

S tou Copou Libertadores mas pravdu aj ked mna ta juzanska mentalita irituje dost ale futbal je kvalitny...no a s ACN si trafil klinec po hlavicke...africania maju geneticke predpoklady su to zvery a ked sa ucia futbal tak sa najskor ucia techniku ako taktiku...len sa tam tiez strasne filmuje a niektory hraci fakt ako keby nemali mozog ani
presne a kvôli tomu žiaden africký tím nikdy ms nevyhrá-presne preto čo si povedal-nikdy!
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyNe január 11, 2009 3:21 pm

Bergie6 napísal:
Stoffo napísal:
Bergie6 napísal:

no jasne, ty si s tou svojou barcou najobjektivnejsi a tvoj respekt voci inym futbalovym klubom niekedy len tak srsi celym svetom, vies co budem hovorit ze sa tam hra hovno az kym ty sa aspon trochu umiernis vo svojich "objektivnych" tvrdeniach a pokial nie, nic mi hovorit ani nemusis a tie zapasy mi sem vypisovat nemusis uz vobec, pozriem si zostrih zo spanielska a talinaska, ale aby som sa 90 minut musel na to divat, to je uz dost narocne na moju psychiku, v tejto sezone som videl 3 zapasy serie A a 4 v La Lige a jediny co pre mna za nieco stal bol zapas villareal-barcelona, inak keby mam nieco lepsie na praci (alebo vysielaju nieco zmysluplnejsie) tak tie ostatne s chutou vypnem a to koho nazory su na vysmech by som tiez radsej nespominal

áno populizmus forver!!! my sa tu bavíme o lige a nemáš argumenty tak to hodíš na barcu ja som barcu nespomenul a ak áno tak len v kontexte la ligy

včerajší program hovorí za všetko, pri zápase arsenal-bolton som možno zaspal - stoke-pool tiež nič moc a naopak deportivo-sevilla a valencia-villareal to boli zápasy-množtsov gólov(10) len v zápase valencia-villareal bolo okrem 6 gólov ešte po 2 tyčky na každej strane proste parádny futbal s nádherným dramatickým vyvrcholením a podobne duel deportivo-sevilla la liga 4 ever!

p.s. priemer gólu na zápas je v la lige 2 väčši ako v pl to tiež o niečom hovorím - nehovorím že to hovorí o kvalite ligy možno je tá anglická kvalitnejšia,bohatšia to je tiež jasné ale v španielsku sa hrá proste dlhodobo najofenzívnejší futbal v európe a žiadn epl v tom nemôže konkurovať ale ja mám rád obidve ligy ( španielsku troška viac, pretože mám k nej aj ako ku krajine bližšie chodím tam dosť často) ale ligy sú to vyrovnané epl má svoje veľké plusy : bohatstvo ( to ale za + nepovažujem), nasadenie, bojovnosť, divácke prostredie, slušná kvalita la liga: s kvalitou je to podobne, ofenzívny štýl futbalu, veľa gólov každý si vyberie svoje ale tak ako ja rešpektujem kvalitu epl tak aj ty rešpektuj kvalitu la ligy či serie-a a dúfam že sme to ukončili
Návrat hore Goto down
Bergie6

Bergie6

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyNe január 11, 2009 3:35 pm

nemam sa s tebou o com bavit stoffo, len si seres do huby a stale meles to iste dokola, potom jasne, ze ten druhy "nema argumenty", tymto nas rozhovor konci
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyNe január 11, 2009 4:39 pm

Bergie6 napísal:
nemam sa s tebou o com bavit stoffo, len si seres do huby a stale meles to iste dokola, potom jasne, ze ten druhy "nema argumenty", tymto nas rozhovor konci
asi si si neprečítal CELÝ môj príspevok ale newadí-škoda

keď ostatné ligy nesleduješ tvoj problém ale zanechávaj im rešpekt pretože potom to vyznieva trápne

áno končí veď už ja som ju ukončil
Návrat hore Goto down
Bergie6

Bergie6

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyNe január 11, 2009 6:54 pm

Stoffo napísal:
Bergie6 napísal:
asi si si neprečítal CELÝ môj príspevok ale newadí-škoda

keď ostatné ligy nesleduješ tvoj problém ale zanechávaj im rešpekt pretože potom to vyznieva trápne

áno končí veď už ja som ju ukončil

narozdiel od teba citam cele prispevky a reagujem na vsetko co v nich je a nevytahujem len to, co mne vyhovuje a este aj na to reagujem trapne a melem stale o tom istom aj ked medzi tym uz padli aj ine argumenty.. a ked si ju ukoncil, tak prosim nereaguj, ja mam aspon co povedat co uz nebolo povedane
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyNe január 18, 2009 10:06 pm

„Chtěl bych hájit barvy Barcelony pokud možno co nejdéle. Obecně bych na Camp Nou rád strávil celou svou kariéru. Doufám, že to tak bude,“ doufá Lionel Messi. Argentinec rovněž přiznal, že letošní famózní výkony Barcelony jsou důsledkem výborných tréninků a uvedení myšlenek trenéra Josepa Guardioly do reality.

„Po první polovině sezony máme v tabulce 50 bodů a nastřílených 59 gólů. Z 19 zápasů jsme nevyhráli jen tři. Doufám, že na konci sezony budeme první a budeme mít na kontě přes 100 bodů,“ plánuje si Messi, který svůj zatím poslední gól vstřelil v sobotu právě při výhře 5:0 nad La Coruňou.

inak lacoste dúfam že si spomenieš- pred pol rokom si hovoril že xavi za 2 roky odíde z barcy a my sme sa stavili- nedávno podpísal zmluvu do roku 2014 a je na 99,9% isté že ani xavi z barcy neodíde takže som zvedavý ako na tú stávku zareaguješ Very Happy
Návrat hore Goto down
jarci

jarci

Počet príspevkov : 525
Registration date : 02.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyUt január 20, 2009 11:19 am

aj kaká tvrdil, že chce ostať v miláne do konca kariéry a stať v ňom kapitánom...
Návrat hore Goto down
cuban
Admin
cuban

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyUt január 20, 2009 2:46 pm

jarci napísal:
aj kaká tvrdil, že chce ostať v miláne do konca kariéry a stať v ňom kapitánom...

a co uz prestupil...? podla mna hadam nie je az taky deges...uz si ho predstavujem ako hovori...chcem zobrat novu vyzvu vo svojom zivote...chcem hrat premier league a bojovat o zachranu z man city..
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyUt január 20, 2009 5:34 pm

jarci napísal:
kakovi ac nezachránilo život ako barca messimu a nevyše není odchovanec 2 dôvody v jednom
Návrat hore Goto down
cuban
Admin
cuban

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyUt január 20, 2009 10:59 pm

Stoffo napísal:
jarci napísal:
kakovi ac nezachránilo život ako barca messimu a nevyše není odchovanec 2 dôvody v jednom

lol messimu nikto zivot nezachranil...a kaka ostava v AC,
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptyUt január 20, 2009 11:09 pm

cuban napísal:
Stoffo napísal:
jarci napísal:

tak to som trocha prehnal ale kariéru určite a podstate aj živto bol by maličký ako piatačik
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptySt január 21, 2009 12:40 am

Stoffo napísal:
cuban napísal:
Stoffo napísal:
jarci napísal:

tak to som trocha prehnal ale kariéru určite a podstate aj živto bol by maličký ako piatačik

Plno ludi je takych..Ale ked mal talent tak co uz Smile) Barca si snad moze dovolit mu zaplatit operaciu
Návrat hore Goto down
cuban
Admin
cuban

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptySt január 21, 2009 4:33 pm

Stoffo napísal:
cuban napísal:
Stoffo napísal:
jarci napísal:

super tak je z neho siestak...neboj sa urcite to nebolo take vazne ako to vsetci hovoria...
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 EmptySt január 21, 2009 6:11 pm

cuban napísal:
Stoffo napísal:
cuban napísal:
Stoffo napísal:
jarci napísal:

super tak je z neho siestak...neboj sa urcite to nebolo take vazne ako to vsetci hovoria...
veď teraz je aký malý a to po tej operácií vyrástol o 25 cm tak si zober aký by bol
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: FC BARCELONA   FC BARCELONA - Stránka 14 Empty

Návrat hore Goto down

FC BARCELONA
Návrat hore 
Strana 14 z 16Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-
» FC Barcelona - Manchester United FC

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
world of football :: Klubový futbal :: Španielsko-
Prejdi na: