|
| FC BARCELONA | |
|
+11AMOR414 Stoffo Mautinko Lacoste Tarzan avs.roy Canary cuban Sigi jarci Antonio 15 posters | |
Autor | Správa |
---|
cuban Admin
Počet príspevkov : 1756 Age : 35 Location : ZH Registration date : 01.01.2008
| Predmet: Re: FC BARCELONA Ut december 02, 2008 8:14 pm | |
| verim ze by som nebol iny...mozno v tvojom veku hej..ale teraz veci vnimam inak, snazim sa na ne pozerat komplexnejsie a prichadzam na to ze konkretne taka historia je casto zneuzivana a zle interpretovana a myslim si ze taketo zle interpretacie su rovnako zhubne ako myslienky podobne fasizmu, komunizmu a pod lebo vedu k neopodstatnenim a radikalnym stanoviskam | |
| | | Stoffo
Počet príspevkov : 1561 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: FC BARCELONA Ut december 02, 2008 8:28 pm | |
| - cuban napísal:
- verim ze by som nebol iny...mozno v tvojom veku hej..ale teraz veci vnimam inak, snazim sa na ne pozerat komplexnejsie a prichadzam na to ze konkretne taka historia je casto zneuzivana a zle interpretovana a myslim si ze taketo zle interpretacie su rovnako zhubne ako myslienky podobne fasizmu, komunizmu a pod lebo vedu k neopodstatnenim a radikalnym stanoviskam
aký vek??mám 16 o 3 roky menej ako ty a ty tu rozprávaš ako keby bol medzi nami neviem aký rozdiel a o 3 mesiace mám 17- na tie tvoje reččičky s cudzými výrazmi by si hneď zabudol ak by si isšiel na otcov a dedov pohreb, ak by ti zobrali byt a nemal si kde bývať ak by si bol všade prenasledovaný a utláčaný nemal by si rovnaké práva a videl by si že tvoj obľúbený klub musí prehrávať zápasy s realom 0:5 a pritom celý svet si myslel že barca je taká slabá lebo nikto o tom bližšie nevedel asi by si mal sto chutí niečo s tým spraviť anie tu rozprávať tie profesorské rečičky teraz to berieš s nadhľadom | |
| | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA Ut december 02, 2008 9:41 pm | |
| - Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- verim ze by som nebol iny...mozno v tvojom veku hej..ale teraz veci vnimam inak, snazim sa na ne pozerat komplexnejsie a prichadzam na to ze konkretne taka historia je casto zneuzivana a zle interpretovana a myslim si ze taketo zle interpretacie su rovnako zhubne ako myslienky podobne fasizmu, komunizmu a pod lebo vedu k neopodstatnenim a radikalnym stanoviskam
aký vek??mám 16 o 3 roky menej ako ty a ty tu rozprávaš ako keby bol medzi nami neviem aký rozdiel a o 3 mesiace mám 17- na tie tvoje reččičky s cudzými výrazmi by si hneď zabudol ak by si isšiel na otcov a dedov pohreb, ak by ti zobrali byt a nemal si kde bývať ak by si bol všade prenasledovaný a utláčaný nemal by si rovnaké práva a videl by si že tvoj obľúbený klub musí prehrávať zápasy s realom 0:5 a pritom celý svet si myslel že barca je taká slabá lebo nikto o tom bližšie nevedel asi by si mal sto chutí niečo s tým spraviť anie tu rozprávať tie profesorské rečičky teraz to berieš s nadhľadom z osobnej skusenosti ti mozem povedat ze som za napriklad za tie 3 roky dost zmenil...a hlavne som sa naucil kopu novych veci | |
| | | Stoffo
| Predmet: Re: FC BARCELONA Ut december 02, 2008 10:19 pm | |
| - cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
aký vek??mám 16 o 3 roky menej ako ty a ty tu rozprávaš ako keby bol medzi nami neviem aký rozdiel a o 3 mesiace mám 17- na tie tvoje reččičky s cudzými výrazmi by si hneď zabudol ak by si isšiel na otcov a dedov pohreb, ak by ti zobrali byt a nemal si kde bývať ak by si bol všade prenasledovaný a utláčaný nemal by si rovnaké práva a videl by si že tvoj obľúbený klub musí prehrávať zápasy s realom 0:5 a pritom celý svet si myslel že barca je taká slabá lebo nikto o tom bližšie nevedel asi by si mal sto chutí niečo s tým spraviť anie tu rozprávať tie profesorské rečičky teraz to berieš s nadhľadom z osobnej skusenosti ti mozem povedat ze som za napriklad za tie 3 roky dost zmenil...a hlavne som sa naucil kopu novych veci no bol by som rád ak by si reagoval na všetko a tiež by sa zmenil ak by sa ti stalo to čo som spomínal | |
| | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA St december 03, 2008 6:01 pm | |
| na to ostatne som ti uz odpovedal ale zjavne si to nepostrehol a nepochopil...ide o to ze prave kvoli takymto udalostiam je niekedy tazke sa s historiou vyrovnat a spravne ju interpretovat co je potom idealna zivna poda pre postoje ako je ten tvoj...ja by som to tak urcite nebral aj keby sa nieco take stalo lebo ako som povedal spojenie politiky alebo nabozenstva s futbalom je chore
uz len to ako si to napisal, najskor ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu | |
| | | Stoffo
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 4:10 pm | |
| - cuban napísal:
- na to ostatne som ti uz odpovedal ale zjavne si to nepostrehol a nepochopil...ide o to ze prave kvoli takymto udalostiam je niekedy tazke sa s historiou vyrovnat a spravne ju interpretovat co je potom idealna zivna poda pre postoje ako je ten tvoj...ja by som to tak urcite nebral aj keby sa nieco take stalo lebo ako som povedal spojenie politiky alebo nabozenstva s futbalom je chore
uz len to ako si to napisal, najskor ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu-ty to stále nechápeš??tu nejde o porovnávanie toto by si zažil vysťahovali by ťa,barca by prehrávala,umierali by ťi príbuzný ja to neporovnávam len hovorím že tak to bolo | |
| | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 4:40 pm | |
| - Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- na to ostatne som ti uz odpovedal ale zjavne si to nepostrehol a nepochopil...ide o to ze prave kvoli takymto udalostiam je niekedy tazke sa s historiou vyrovnat a spravne ju interpretovat co je potom idealna zivna poda pre postoje ako je ten tvoj...ja by som to tak urcite nebral aj keby sa nieco take stalo lebo ako som povedal spojenie politiky alebo nabozenstva s futbalom je chore
uz len to ako si to napisal, najskor ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu-ty to stále nechápeš??tu nejde o porovnávanie toto by si zažil vysťahovali by ťa,barca by prehrávala,umierali by ťi príbuzný ja to neporovnávam len hovorím že tak to bolo ty to nechapes...ano boli tam represalie tak ako pri kazdom autoritarskom rezime na svete...ale riesit to cez futbal? hlupost, preto sa mi nepaci to cele viac nez klub | |
| | | Stoffo
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 5:10 pm | |
| - cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
uz len to ako si to napisal, najskor ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu-ty to stále nechápeš??tu nejde o porovnávanie toto by si zažil vysťahovali by ťa,barca by prehrávala,umierali by ťi príbuzný ja to neporovnávam len hovorím že tak to bolo ty to nechapes...ano boli tam represalie tak ako pri kazdom autoritarskom rezime na svete...ale riesit to cez futbal? hlupost, preto sa mi nepaci to cele viac nez klub to viac než klub je len obyčajná spomienka a narážka že barca aj v súčasnosti podporuje charity.... nie je to nič zlé na nikoho neútočí nič proste také motto klubu nechápem prečo ti to tak vadí? | |
| | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 5:25 pm | |
| - Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
uz len to ako si to napisal, najskor ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu-ty to stále nechápeš??tu nejde o porovnávanie toto by si zažil vysťahovali by ťa,barca by prehrávala,umierali by ťi príbuzný ja to neporovnávam len hovorím že tak to bolo ty to nechapes...ano boli tam represalie tak ako pri kazdom autoritarskom rezime na svete...ale riesit to cez futbal? hlupost, preto sa mi nepaci to cele viac nez klub to viac než klub je len obyčajná spomienka a narážka že barca aj v súčasnosti podporuje charity.... nie je to nič zlé na nikoho neútočí nič proste také motto klubu nechápem prečo ti to tak vadí? ved uz som to povedal...pre to spojenie futbalu s politikou...a charitu podporuje kazdy vacsi klub to som ti uz tiez povedal | |
| | | Stoffo
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 6:15 pm | |
| - cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
uz len to ako si to napisal, najskor ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu-ty to stále nechápeš??tu nejde o porovnávanie toto by si zažil vysťahovali by ťa,barca by prehrávala,umierali by ťi príbuzný ja to neporovnávam len hovorím že tak to bolo ty to nechapes...ano boli tam represalie tak ako pri kazdom autoritarskom rezime na svete...ale riesit to cez futbal? hlupost, preto sa mi nepaci to cele viac nez klub to viac než klub je len obyčajná spomienka a narážka že barca aj v súčasnosti podporuje charity.... nie je to nič zlé na nikoho neútočí nič proste také motto klubu nechápem prečo ti to tak vadí? ved uz som to povedal...pre to spojenie futbalu s politikou...a charitu podporuje kazdy vacsi klub to som ti uz tiez povedal každý klub nemal 100 rokov na drese sponzora??každý klub má na drese unicef??a ešte som na niečo zabudol a už ani nwm načo | |
| | | Stoffo
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 6:38 pm | |
| Francesc Fabregas řekl, že bývalý fotbalista a současný trenér Barcelony je jedním z nejlepších středopolařů všech dob, možná nejlepší, alespoň v moderním fotbale. V rozhovoru zveřejněném v italském sportovním deníku La Gazzetta dello Sport, kapitán londýnských kanonýrů znovu zopakoval, že se Guardiolou nechal inspirovat v jeho dosavadní kariéře a vždy to byl jeho vzor. Kromě dominantnosti a perfektního driblingu směrem od poloviny hřiště se Fabregas a Guardiola dostali do funkce kapitána týmu v zahraničních ligách. Ten první "velí" londýnskému Arsenalu a Guardiola, když hrával za Brescii v Itálii. tak sú 2 možnosti: buď sa ide podlizovať aby sa mohol vrátiť alebo to myslí vážne a potom trochu prehnal | |
| | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 7:54 pm | |
| Guardiola zase v jednom rozhovore povedal ze fabregas je uz teraz (vtedy v 20) lepsi a kompletnejsi hrac aky on kedy bol | |
| | | Stoffo
| | | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 8:00 pm | |
| - Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
uz len to ako si to napisal, najskor ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu-ty to stále nechápeš??tu nejde o porovnávanie toto by si zažil vysťahovali by ťa,barca by prehrávala,umierali by ťi príbuzný ja to neporovnávam len hovorím že tak to bolo ty to nechapes...ano boli tam represalie tak ako pri kazdom autoritarskom rezime na svete...ale riesit to cez futbal? hlupost, preto sa mi nepaci to cele viac nez klub to viac než klub je len obyčajná spomienka a narážka že barca aj v súčasnosti podporuje charity.... nie je to nič zlé na nikoho neútočí nič proste také motto klubu nechápem prečo ti to tak vadí? ved uz som to povedal...pre to spojenie futbalu s politikou...a charitu podporuje kazdy vacsi klub to som ti uz tiez povedal každý klub nemal 100 rokov na drese sponzora??každý klub má na drese unicef??a ešte som na niečo zabudol a už ani nwm načo no tak do dakeho roku 1970 mozno aj viac priblizne tam nemal sponzora ani arsenal a kazdy iny klub...a tiez som o tom hovoril to nic neznamena...aj astonka momentalne nema sponzora na drese | |
| | | cuban Admin
| | | | Stoffo
| Predmet: Re: FC BARCELONA Št december 04, 2008 8:02 pm | |
| - cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- cuban napísal:
uz len to ako si to napisal, najskor ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu ze by niekto prisiel o otca a stareho otca, vystahovali by ho a neviem co este a potom si dodal a videl by si prehravat svoj oblubeny tim 5-0...take veci sa nedaju porovnavat a spajat ved to je na psychiatriu-ty to stále nechápeš??tu nejde o porovnávanie toto by si zažil vysťahovali by ťa,barca by prehrávala,umierali by ťi príbuzný ja to neporovnávam len hovorím že tak to bolo ty to nechapes...ano boli tam represalie tak ako pri kazdom autoritarskom rezime na svete...ale riesit to cez futbal? hlupost, preto sa mi nepaci to cele viac nez klub to viac než klub je len obyčajná spomienka a narážka že barca aj v súčasnosti podporuje charity.... nie je to nič zlé na nikoho neútočí nič proste také motto klubu nechápem prečo ti to tak vadí? ved uz som to povedal...pre to spojenie futbalu s politikou...a charitu podporuje kazdy vacsi klub to som ti uz tiez povedal každý klub nemal 100 rokov na drese sponzora??každý klub má na drese unicef??a ešte som na niečo zabudol a už ani nwm načo no tak do dakeho roku 1970 mozno aj viac priblizne tam nemal sponzora ani arsenal a kazdy iny klub...a tiez som o tom hovoril to nic neznamena...aj astonka momentalne nema sponzora na drese astonka??momentálne pretože je to momentálne ale u nás je to pravidlo resp. zákon! nechápeš tomu ,je to slepá závisť a nevrtaj do toho mes que un club! | |
| | | Stoffo
| | | | cuban Admin
| | | | Stoffo
| | | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA Pi december 05, 2008 3:45 pm | |
| guardiola ale povedal ze uz pred rokom bol lepsi | |
| | | Stoffo
| Predmet: Re: FC BARCELONA Pi december 05, 2008 7:26 pm | |
| - cuban napísal:
- guardiola ale povedal ze uz pred rokom bol lepsi
no veď dobre ale prečítaj si moju poslednú vetu povedal aj že aj xavi s iniestom sú lepší ako on a to hovoril len preto že je skromný xavi možno je lepší ale iniesta a cesc určite nie | |
| | | Stoffo
| Predmet: Re: FC BARCELONA Pi december 05, 2008 9:48 pm | |
| Joan Laporta se vyjádřil k zimním a letošním přestupům a opět potvrdil. ,,V zimě se nejspíše příchody očekávat nebudou, maximálně odchody."
Dále pan prezident Culés slíbil dvě posily. ,,Mým snem je přivést Karima Benzemu a Francesca Fabregase. Budou tu hrát už příští sezonu," řekl. Jak francouzský, tak i španělský hráč mají 21 let, tedy velmi mladí.
Fabregas dnes ihned reagoval. ,,Pokud mi přijde nabídka, kývnu na ní. V Arsenalu se mi sice líbí, ale nevyhráváme trofeje, s Barcou to bude jednodušší, hrát po boku nejlepších hráčů a pod nejlepším koučem Josepem Guardiolou," potěšil laportu i většinu Culés španělský záložník.
Pokud by se konal jak Cescův, tak i Karimův přestup, oba by se opět setkali s Thierrym Henrym. Ten s Cescem odehrál několik sezon v Arsenalu, s Karimem hraje v reprezentaci, ovšem hodlá ukončit reprezentační kariéru, proto Abidal a Benzema by byli jediný francouzští fotbalisté, kteří by si ještě zahráli po boku Henryho.
neviem či sa mám tešiť alebo plakať | |
| | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA So december 06, 2008 1:39 am | |
| - Stoffo napísal:
- Joan Laporta se vyjádřil k zimním a letošním přestupům a opět potvrdil. ,,V zimě se nejspíše příchody očekávat nebudou, maximálně odchody."
Dále pan prezident Culés slíbil dvě posily. ,,Mým snem je přivést Karima Benzemu a Francesca Fabregase. Budou tu hrát už příští sezonu," řekl. Jak francouzský, tak i španělský hráč mají 21 let, tedy velmi mladí.
Fabregas dnes ihned reagoval. ,,Pokud mi přijde nabídka, kývnu na ní. V Arsenalu se mi sice líbí, ale nevyhráváme trofeje, s Barcou to bude jednodušší, hrát po boku nejlepších hráčů a pod nejlepším koučem Josepem Guardiolou," potěšil laportu i většinu Culés španělský záložník.
Pokud by se konal jak Cescův, tak i Karimův přestup, oba by se opět setkali s Thierrym Henrym. Ten s Cescem odehrál několik sezon v Arsenalu, s Karimem hraje v reprezentaci, ovšem hodlá ukončit reprezentační kariéru, proto Abidal a Benzema by byli jediný francouzští fotbalisté, kteří by si ještě zahráli po boku Henryho.
neviem či sa mám tešiť alebo plakať plakat...nad tym aky si magor | |
| | | Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: FC BARCELONA So december 06, 2008 10:56 am | |
| - cuban napísal:
- Stoffo napísal:
- Joan Laporta se vyjádřil k zimním a letošním přestupům a opět potvrdil. ,,V zimě se nejspíše příchody očekávat nebudou, maximálně odchody."
neviem či sa mám tešiť alebo plakať plakat...nad tym aky si magor Magor je akurat Wenger, ktoreho volate, ze "boss".. SMIESNE | |
| | | cuban Admin
| Predmet: Re: FC BARCELONA So december 06, 2008 1:46 pm | |
| - Lacoste napísal:
- cuban napísal:
- Stoffo napísal:
neviem či sa mám tešiť alebo plakať plakat...nad tym aky si magor Magor je akurat Wenger, ktoreho volate, ze "boss".. SMIESNE boss je sef, veduci...co je na tom smiesne? a nechapem preco by mal byt magor | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: FC BARCELONA | |
| |
| | | | FC BARCELONA | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |