| fotbalove manazery | |
|
+4jarci cuban Tarzan spurs_fan 8 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Bergie6
Počet príspevkov : 609 Registration date : 06.02.2008
| Predmet: Re: fotbalove manazery Pi október 31, 2008 4:07 pm | |
| - Stoffo napísal:
- Bergie6 napísal:
- Stoffo napísal:
- Lacoste napísal:
- jarci napísal:
- takže včera som dohral polovicu druhej sezóny za barcu....priznám sa....som raz loadol proste ma moji "zverenci" nasrali...prehrali s 13-tym tímom tabuľky 0:2!!!tak som to loadol a aj tak som len zremizoval, tak som to nechal tak....aj tak to veľe neriešilo...som namiesto o bod "až" odva body pred realom....ale v LM som dostal na intery 2:0 a v dyname kyjem 1:0 zatiaľ najkrajšie víťazstvo bolo vonku s realom....1:2 a "vonku" v espanyole 0:4 s valenciou, sevillou a atletticom som uhral len remízy...
a ešte niečo....po skoro roku snahy prestúpil ku mne fabregas....za 3,5 mld SKK!!!mi zožral celý rozpočet na sezónu...ale tak aspoň mám fajného hráča... Hmm, ako vidim ta Barca nieje slaba len v skutocnosti ale dokonca este aj v hre.. AKá SLABá???ty si asi prespal dobu chlapče??už sme v inej sezóne-priemer gólu na zápas 2,9-sme jediný tím v lm bez straty bodu a drtíme každého krásnou hrou narozdiel od vás tak o čom tu točíš cudujem sa, ze ho vobec beries vazne.. uz by si ozaj mohol menej davat najavo svoju obmedzenost a nespokojnost so vsetkym, za to, ze barcelona je proste svata a najlepsia to neznamena, ze vsetci ostatni hraju beton a len v spanielsku vedia, co je to dobry futbal.. pretoz ten pojem znamena pre kazdeho nieco ine napísať že hrá barca slabo je tak primitívne ako keby si napísal že hrajú slabo lakers?proste s vami sa nedá normálne baviť keď tu bude lacoste písať takéto hovadiny tak nechaj lacosta lacostom, vsetci vidia akymi nazormi a prispevkami sa prezentuje a to nepotrebuje komentar | |
|
| |
Stoffo
Počet príspevkov : 1561 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: fotbalove manazery Pi október 31, 2008 4:18 pm | |
| - Bergie6 napísal:
- Stoffo napísal:
- Bergie6 napísal:
- Stoffo napísal:
- Lacoste napísal:
- jarci napísal:
- takže včera som dohral polovicu druhej sezóny za barcu....priznám sa....som raz loadol proste ma moji "zverenci" nasrali...prehrali s 13-tym tímom tabuľky 0:2!!!tak som to loadol a aj tak som len zremizoval, tak som to nechal tak....aj tak to veľe neriešilo...som namiesto o bod "až" odva body pred realom....ale v LM som dostal na intery 2:0 a v dyname kyjem 1:0 zatiaľ najkrajšie víťazstvo bolo vonku s realom....1:2 a "vonku" v espanyole 0:4 s valenciou, sevillou a atletticom som uhral len remízy...
a ešte niečo....po skoro roku snahy prestúpil ku mne fabregas....za 3,5 mld SKK!!!mi zožral celý rozpočet na sezónu...ale tak aspoň mám fajného hráča... Hmm, ako vidim ta Barca nieje slaba len v skutocnosti ale dokonca este aj v hre.. AKá SLABá???ty si asi prespal dobu chlapče??už sme v inej sezóne-priemer gólu na zápas 2,9-sme jediný tím v lm bez straty bodu a drtíme každého krásnou hrou narozdiel od vás tak o čom tu točíš cudujem sa, ze ho vobec beries vazne.. uz by si ozaj mohol menej davat najavo svoju obmedzenost a nespokojnost so vsetkym, za to, ze barcelona je proste svata a najlepsia to neznamena, ze vsetci ostatni hraju beton a len v spanielsku vedia, co je to dobry futbal.. pretoz ten pojem znamena pre kazdeho nieco ine napísať že hrá barca slabo je tak primitívne ako keby si napísal že hrajú slabo lakers?proste s vami sa nedá normálne baviť keď tu bude lacoste písať takéto hovadiny tak nechaj lacosta lacostom, vsetci vidia akymi nazormi a prispevkami sa prezentuje a to nepotrebuje komentar o.k. | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: fotbalove manazery Pi október 31, 2008 6:33 pm | |
| Jaky ste sprosty vsetci. Nechapete ze som to myslel zo srandy?? Nevidis tam STOFFO tych SMAJLOV?? hmm?? sam si o nich minule hovoril!! OMG malo to byt len podpichnutie no. | |
|
| |
Stoffo
Počet príspevkov : 1561 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: fotbalove manazery Pi október 31, 2008 6:47 pm | |
| - Lacoste napísal:
- Jaky ste sprosty vsetci. Nechapete ze som to myslel zo srandy?? Nevidis tam STOFFO tych SMAJLOV?? hmm?? sam si o nich minule hovoril!! OMG malo to byt len podpichnutie no.
šak o.k.ale je rozdiel písať zo srandy niečo čo niekto povedal a písať zo srandy niečo čo si sám vypotil a takéto poznámky si fakt odpusť | |
|
| |
Bergie6
| Predmet: Re: fotbalove manazery Pi október 31, 2008 7:15 pm | |
| - Lacoste napísal:
- Jaky ste sprosty vsetci. Nechapete ze som to myslel zo srandy?? Nevidis tam STOFFO tych SMAJLOV?? hmm?? sam si o nich minule hovoril!! OMG malo to byt len podpichnutie no.
no jasne, ved ja som to nepochopil a az teraz som sa nad tym zamyslel a od smiechu uz padam zo stolicky, no tomu sa hovori podpichnutie, len to vsetkym ukaz | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: fotbalove manazery Pi október 31, 2008 11:27 pm | |
| - Bergie6 napísal:
- Lacoste napísal:
no jasne, ved ja som to nepochopil a az teraz som sa nad tym zamyslel a od smiechu uz padam zo stolicky, no tomu sa hovori podpichnutie, len to vsetkym ukaz Jezisi trapko. Malo to byt pre Stoffa ne pre teba. To neni ani vtip preco by si mal padat zo stolicky. Nehaj tak ty uz prosim ta a chod sa vyspat.. | |
|
| |
Bergie6
| Predmet: Re: fotbalove manazery So november 01, 2008 12:20 pm | |
| - Lacoste napísal:
- Bergie6 napísal:
- Lacoste napísal:
no jasne, ved ja som to nepochopil a az teraz som sa nad tym zamyslel a od smiechu uz padam zo stolicky, no tomu sa hovori podpichnutie, len to vsetkym ukaz Jezisi trapko. Malo to byt pre Stoffa ne pre teba. To neni ani vtip preco by si mal padat zo stolicky. Nehaj tak ty uz prosim ta a chod sa vyspat.. bavi ta stale vypisovat prispevky, ktore v drvivej vacsine nemaju pointu ci vyznam? minimalne za posledne obdobie si nic zmysluplne nenapisal takze ta poprosim, aby si zaryl hlbsie do svojho mozgu predtym nez das odoslat prispevok | |
|
| |
Lacoste
| |
| |
Bergie6
| |
| |
Lacoste
| |
| |
Bergie6
| |
| |
jarci
Počet príspevkov : 525 Age : 40 Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: fotbalove manazery Po november 03, 2008 12:18 am | |
| neviem akú mám základnú zostavu...stále to mením...ale tak messi, ronaldinho, fabregas, lahm, abidal, garay a markeeez sú tam stále keď môžu a potom ešte podľa potreby puyol, flamini, y. ture, deco alebo dos santos....v útoku stále mením - eto, aguero a bojan... | |
|
| |
halinka
Počet príspevkov : 56 Registration date : 28.01.2008
| Predmet: Re: fotbalove manazery Ne január 04, 2009 6:53 pm | |
| muhaahaa ..nechcete mi nekto dat doucovanie na FM 09 ? :DDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: fotbalove manazery | |
| |
|