| Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... | |
|
+7tarzan jr. avs.roy marek77 Tarzan Bergie6 cuban Stoffo 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Stoffo
Počet príspevkov : 1561 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Št január 31, 2008 6:22 pm | |
| Snazim sa tu urobit vysledkový servis zo španielskeho futbalu a dúfam že postupom casu tu bude vsetko t.j. aktualne vysledky La Ligy(Primera Division)Copa Del Rey,tabulky a pod.Ak chcete tuto temu rozvijat aj vy nech sa paci mozete tu tiez aktualizovat svoje prispevky. | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Vysledky 21.kola Primera Division Št január 31, 2008 6:40 pm | |
| Vysledky 21.kola Primera Division
Fc Sevilla-Osasuna 2:1 (0:0) 55.Poulsen,89.Luis Fabiano (11m)-69.Sola
Deportivo La Coruňa-Real Valladolid 3:1 (1:0) 7.Lopo,47.Xisco,72.Guardado-83.Victor Gutierrez
Racing Santander-Real Zaragoza 2:2 (1:0) 4.Ivan Bolado,88.Tchite-60.D.Milito,82.Celades
Real Murcia-Levante 2:3 (0:0) 46.I.Alonso,86.Kujovic (vl.)-73.Alvaro,82.Riga (11m),88.P.Leon
Real Mallorca-Atletico Madrid 1:0 (1:0) 21.Arango
Valencia-Almeria 0:1 (0:1) 20.Felipe Melo
Espanyol.Barcelona-Betis Sevilla 1:2 (0:1) 50.Luis.Garcia-43.Rivera,87.Edu
Recreativo Huelva-Getafe 1:3 (1:2) 16.Camunas-2.Albin,43.Granero,89.Manu del moral
Athletic Bilbao-Fc Barcelona 1:1 (0:1) 78.Llorente-35.Bojan Krkic
Real Madrid-Villareal 3:2 (1:1) 8,53.Robinho,76.Sneijder-15.Rossi,75.Capdevilla | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Tabuľka Št január 31, 2008 6:42 pm | |
| Aktuálna tabuľka Primera Division po 21.kole:
1. Real Madrid 53 2. FC Barcelona 44 3. Villarreal CF 38 4. Atlético Madrid 37 5. Espanyol Barcelona 36 6. Racing Santander 33 7. Sevilla FC 29 8. UD Almería 29 9. Real Valladolid 27 10. Getafe CF 27 11. Valencia CF 27 12. Real Zaragoza 26 13. Real Mallorca 26 14. Real Betis 25 15. Athletic Bilbao 23 16. Osasuna Pamplona 23 17. Real Murcia 22 18. Recreativo Huelva 22 19. Deportivo La Coruňa 20 20. Levante UD 12 | |
|
| |
cuban Admin
Počet príspevkov : 1756 Age : 35 Location : ZH Registration date : 01.01.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ne február 03, 2008 10:19 am | |
| 02.02. UD Almería - Real Mad. 2:0
02.02. Real Betis - La Coruňa 0:1
17:00 Valladolid - Valencia CF
17:00 Real Zaragoza - Bilbao
17:00 Huelva - Sevilla FC
17:00 Levante UD - Santander
17:00 Atl. Mad. - Real Murcia
17:00 Villarreal CF - Mallorca
19:00 FC Barcelona - Osasuna 21:00 Getafe CF - Espanyol
velmi zaujimavy vysledok uhral Real na pode 8. Almeire...Barca ma sancu priblizit sa na 6 bodov | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Výsledky 22.kola Primera Division Po február 04, 2008 6:49 pm | |
| Almería-Real Madrid 2:0 (1:0) 16.Juanito Robles,47.Negredo(11m)
Betis Sevilla-Deportivo La Coruňa 0:1 (0:1) 36.Pablo Amo
Real Valladolid-Valencia 0:2 (0:0) 60.Mata,72.David Villa
Real Zaragoza-Athletic Bilbao 1:0 (1:0) 28.Ricardo Oliveira
Recreativo Huelva-Fc Sevilla 1:2 (0:1) 89.Beto-45.Luis Fabiano,84.Luis Fabiano
Levante-Racing Santander 1:1 (0:0) 57.Riga-75.Duscher (11m)
Atletico Madrid-Real Murcia 1:1 (0:0) 63.Luis Garcia-52.Jofre (11m)
Villareal-Mallorca 1:1 (1:1) 27.Rossi (11m)-39.Basinas (11m)
FC Barcelona-Osasuna 1:0 (0:0) 88.Xavi
Getafe-Espanyol Barcelona 0:1(0:1) 17.Jonathan Soriano | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ne február 17, 2008 11:12 am | |
| Sobotňajšie výsledky 24.kola španielskej Primera Division :
Betis-Real Madrid 2:1 (2:1) 31.Edu,35.Mark Gonzales-6.Drenthe
Espanyol-Sevilla 2:4 (1:2) 41.Luis Garcia,76.Coro-6.Luis Fabiano,11.Kanoute,74.Poulsen,78.Capel
Zaragoza-FC Barcelona 1:2 (0:1) 54.Oliveira-34.Henry,83.Ronaldinho (11 m)
Náskok Realu Madrid na Barcu je uz len 5 bodov a boj o titul tak bude este strasne zaujimavy. | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po február 25, 2008 6:13 pm | |
| Výsledky 25.kola španielskej Primera Division:
Valencia - Huelva 1:1 (39. Mata - 52. Martins),
Sevilla - Zaragoza 5:0 (20. a 25. Luis Fabiano, 44. vlastní Ayala, 50. vlastní Diogo, 68. Keita).
Athletic Bilbao - Villarreal 1:2 (1:0) Góly: 4. F. Llorente - 66. a 84. G. Franco
Deportivo La Coruňa - Espanyol Barcelona 2:0 (2:0) Góly: 18. Coloccini, 24. Lafita
Mallorca - Betis Sevilla 1:1 (0:0) Góly: 56. Varela - 70. Edu Schmitt
Osasuna - Atlético Madrid 3:1 (2:1) Góly: 2. Sola, 5. Vela, 76. Font - 27. Forlán
Racing Santander - Almería 1:0 (0:0) Gól: 62. Tchité, ČK: 77. Domingo, 90. Paunovič (obaja Almería)
Real Murcia - Valladolid 0:1 (0:1) Gól: 42. J. Llorente
FC Barcelona - Levante 5:1 (2:0) Góly: 55., 61. a 88. Eto'o, 14. Xavi, 44. Messi - 40. Riga (z 11 m)
Real Madrid - Getafe 0:1 (0:0) Gól: 64. Uche
A medzi Barcou a Realom uz len 2 body. | |
|
| |
Bergie6
Počet príspevkov : 609 Registration date : 06.02.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po február 25, 2008 7:54 pm | |
| ten robben je kkt, nechapem naco ho schuster vobec kupoval a uz vobec preco ho dava hrat, najvacsi sebciak akeho som videl... | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ne marec 02, 2008 11:43 am | |
| 26. kolo Primera division
01.03. Huelva - Real Madrid 2:3
01.03. Atl. Mad. - FC Barcelona 4:2
01.03. La Coruňa - Sevilla FC 2:1
01.03. Espanyol - Valencia CF 2:0
17:00 Valladolid - Santander 17:00 Real Betis - Real Murcia 17:00 Getafe CF - Mallorca 17:00 Levante UD - Zaragoza 19:00 Villarreal CF - Osasuna 21:00 UD Almería - Bilbao
sitacia na cele sa opat zmenila, ked real vybovoval tesne vitazstvo v huelve a barca dostala 4 kusy v madride...opat je to 5 bodov | |
|
| |
Tarzan
Počet príspevkov : 729 Location : Birmingham Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Pi marec 07, 2008 2:03 pm | |
| "najlepsi svetovy utok a najlepsia hra" prehrala atletico urcite betonovalo... | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Pi marec 07, 2008 2:19 pm | |
| - Tarzan napísal:
- "najlepsi svetovy utok a najlepsia hra" prehrala atletico urcite betonovalo...
pocuvas sa??praveze o tom to je ked sa stale snazis o utocnu hru a o utocny futbal nie vzdy ti to vyjde a naopak mozes inkasovat z rychlych brejkov ale ty vidis len vysledky nic ine pre mna je dolezita hra hrali sme zle noaco ale pozitivum ze mame za sebou najtazsi zapas vonku v roku 2008. | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 10, 2008 2:25 pm | |
| barca opat zavahala a je to opat osem bodov...zda sa ze o titule je uz rozhodnute...
09.03. Osasuna - UD Almería 2:1
09.03. Bilbao - Valladolid 2:0
09.03. Santander - Real Betis 3:0
09.03. Real Murcia - Getafe CF 0:3
09.03. Real Mallorca - Huelva 7:1
09.03. Sevilla FC - Levante UD 2:1
09.03. Valencia CF - La Coruňa 2:2
09.03. Barcelona - Villarreal 1:2 | |
|
| |
Tarzan
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 10, 2008 2:58 pm | |
| stoffo: doma prehrat s villarealom?? teraz je kto na vine??? | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 10, 2008 5:10 pm | |
| - Tarzan napísal:
- stoffo: doma prehrat s villarealom?? teraz je kto na vine???
po 1.Villareal nie je ziadny slaby super urcite lepsi ako Villa a uz je dlho hore po 2.Katastrofalny vykon obrany-z 3 sanci dal Villareal 2 goly po 3.Rijkaard je inbecil negersky!!!Jose Come On! po 4.Slabi rozhodcovia -samozrejme budete hovorit ze sa vyhovaram ale ked ste si vimli najprv som dal spatny vykon obrany rozhodcovia odpiskali Titimu 3 nezmyselne ofsajdy 3krat mohol ist Titi sam na branu po krasnych Xaviho prihravkach.A keby ste videli faul Franca na Milita suboj sa dohral a Franco laktom umyselne vrazil Milita jasna cervena a sudi neodpiskal faul ale budete tvrdit ze sa vyhovaram to nie obrana hral hrozne nie je mozne ze z 3 sanci nam da super 2 goly + Rijkaard Ven!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 10, 2008 7:29 pm | |
| - Stoffo napísal:
- Tarzan napísal:
- stoffo: doma prehrat s villarealom?? teraz je kto na vine???
po 1.Villareal nie je ziadny slaby super urcite lepsi ako Villa a uz je dlho hore po 2.Katastrofalny vykon obrany-z 3 sanci dal Villareal 2 goly po 3.Rijkaard je inbecil negersky!!!Jose Come On! po 4.Slabi rozhodcovia -samozrejme budete hovorit ze sa vyhovaram ale ked ste si vimli najprv som dal spatny vykon obrany rozhodcovia odpiskali Titimu 3 nezmyselne ofsajdy 3krat mohol ist Titi sam na branu po krasnych Xaviho prihravkach.A keby ste videli faul Franca na Milita suboj sa dohral a Franco laktom umyselne vrazil Milita jasna cervena a sudi neodpiskal faul ale budete tvrdit ze sa vyhovaram to nie obrana hral hrozne nie je mozne ze z 3 sanci nam da super 2 goly + Rijkaard Ven!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co zase spravil frank zle tentoraz? vsetky ostatne veci patria k futbalu stoffo, este si tu napriklad nespomenul ze villarealu neuznali uplne regulerny gol tiez... | |
|
| |
Tarzan
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 10, 2008 8:06 pm | |
| to aj u nas na dedine bolo tak najprv bol vinny rozhodca potom trener a potom ihrisko... noo ale ked chce byt barca majster tak musi vyhravat aj nad silnymi supermi nie?? alebo ako to je?? a uz som to tu riesil...ked mate taky super skvely utok preco ste jednoducho nedali viac golov??? imbecilov negerskych si odpust... | |
|
| |
marek77
Počet príspevkov : 164 Age : 46 Location : Prešov Registration date : 04.02.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 10, 2008 8:53 pm | |
| - Tarzan napísal:
- to aj u nas na dedine bolo tak najprv bol vinny rozhodca potom trener a potom ihrisko...
noo ale ked chce byt barca majster tak musi vyhravat aj nad silnymi supermi nie?? alebo ako to je?? a uz som to tu riesil...ked mate taky super skvely utok preco ste jednoducho nedali viac golov??? imbecilov negerskych si odpust... To vies ked stiahli naskok realu o sest bodov tak bolo ok a aj Frank bol ok a teraz ked prehraju s dvomi muzstvami ktore niesu nejake blato ale bojuju o LM tak Frank von. Mna by ani nenapadlo povedat po dvoch prehrach ze trener von. Taka otazka : s kym ziskala barca titul v la lige aj v LM ? lebo ja to nejak nesledujem. | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ut marec 11, 2008 3:54 pm | |
| - marek77 napísal:
- Tarzan napísal:
- to aj u nas na dedine bolo tak najprv bol vinny rozhodca potom trener a potom ihrisko...
noo ale ked chce byt barca majster tak musi vyhravat aj nad silnymi supermi nie?? alebo ako to je?? a uz som to tu riesil...ked mate taky super skvely utok preco ste jednoducho nedali viac golov??? imbecilov negerskych si odpust... To vies ked stiahli naskok realu o sest bodov tak bolo ok a aj Frank bol ok a teraz ked prehraju s dvomi muzstvami ktore niesu nejake blato ale bojuju o LM tak Frank von. Mna by ani nenapadlo povedat po dvoch prehrach ze trener von.
Taka otazka : s kym ziskala barca titul v la lige aj v LM ? lebo ja to nejak nesledujem. postupne najprv kto z vas videl ten zapas?asi nikto hlavne ze vsetci mate plno reci a zbytocnych reci ja tiez tu na forum pisem len k zapasom,ktorych som videl Marek77-vidno ze si tu neskor ja kritizujem Rijkaarda asi tak rok na barcelonskych forach a od zaciatku tohto fora ziadne 2 tyzdne tak sa prebud!Cuban-Ano Villarealu neuznali gol ale 1:2 alebo 1:3 to je podla mna jedno Titi by isiel dvakrat sam na branu co su iste 2 goly minimalne jeden isty by bol a Francov nechutny zakrok laktom na Milite by bol v hokeji oznaceny za 2+2 a ten blbec ani faul neodpsikal mala to byt cervena.Tarzan-nesledujes la ligu tak drz pisky pozri si na nete ake goly za posledne 2 zapasy dal Real-v Huelve dali 3 goly z toho 2 tutove 2 metrove ofsajdy a teraz proti Espanyolu totalne vymyslena penalta ak aj to bol faul co nebol mal to byt priamy kop ale v spanielsku to je tak ked Raul spadne ihned sa piska ale zbytocne to je tebe vysvetlovat.Poviem len tolko minuly tyzden nasli prezidenta LFP (spanielskeho futbaloveho zvezu)obleceneho v drese Realu Madrid a na to pridu za 2 ligove zapasy 3 vymyslene goly pre Real.Co si mam o tom mysliet???keby tak nasli prezidenta FA v drese priklad Chelsea a Chelsea by mala z 2 zapasov 3 vymyslene goly tiez by si bol nasraty a anglicke denniky by mali co rozoberat pocas celeho mesiaca,ale s primitivmi ako ty sa ja bavit nebudem co nema na danu vec normalny nazor a ja hodnotim situaciu objektivne-ved som napisal ze na 1.mieste spatny vykon obrany a az potom Rijkaard, a rozhodca bol v mojom hodnoteni az na 3.mieste a co mam napisat ze Titi bol dvakrat v jasnom ofsajde a ze Milito simuloval ked mu Franco prij....bal to tu mam napisat???objektivita musi byt ja som najprv ksritizoval obranu a potom rozhodcu a vobec sa nevyhovaram a keby som chcel sa vyhovarat tak som mohol chybalo nam 5 hraci zakladnej 11 ale ani slovo som o tom nepovedal.Vsetci,ktori chceju poznat moj nazor na Rijkaarda preco stojim uz rok za jeho odvolanim nech napisu a ja zajtra rad napisem podrobnejsie preco by mal dostat vypoved.Staci napisat a ja vam to vysvetlim (ako to vidim) | |
|
| |
marek77
Počet príspevkov : 164 Age : 46 Location : Prešov Registration date : 04.02.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ut marec 11, 2008 9:52 pm | |
| - Stoffo napísal:
- marek77 napísal:
- Tarzan napísal:
noo ale ked chce byt barca majster tak musi vyhravat aj nad silnymi supermi nie?? alebo ako to je?? a uz som to tu riesil...ked mate taky super skvely utok preco ste jednoducho nedali viac golov??? imbecilov negerskych si odpust... To vies ked stiahli naskok realu o sest bodov tak bolo ok a aj Frank bol ok a teraz ked prehraju s dvomi muzstvami ktore niesu nejake blato ale bojuju o LM tak Frank von. Mna by ani nenapadlo povedat po dvoch prehrach ze trener von.
Taka otazka : s kym ziskala barca titul v la lige aj v LM ? lebo ja to nejak nesledujem. postupne najprv kto z vas videl ten zapas?asi nikto hlavne ze vsetci mate plno reci a zbytocnych reci ja tiez tu na forum pisem len k zapasom,ktorych som videl Marek77-vidno ze si tu neskor ja kritizujem Rijkaarda asi tak rok na barcelonskych forach a od zaciatku tohto fora ziadne 2 tyzdne tak sa prebud!Cuban-Ano Villarealu neuznali gol ale 1:2 alebo 1:3 to je podla mna jedno Titi by isiel dvakrat sam na branu co su iste 2 goly minimalne jeden isty by bol a Francov nechutny zakrok laktom na Milite by bol v hokeji oznaceny za 2+2 a ten blbec ani faul neodpsikal mala to byt cervena.Tarzan-nesledujes la ligu tak drz pisky pozri si na nete ake goly za posledne 2 zapasy dal Real-v Huelve dali 3 goly z toho 2 tutove 2 metrove ofsajdy a teraz proti Espanyolu totalne vymyslena penalta ak aj to bol faul co nebol mal to byt priamy kop ale v spanielsku to je tak ked Raul spadne ihned sa piska ale zbytocne to je tebe vysvetlovat.Poviem len tolko minuly tyzden nasli prezidenta LFP (spanielskeho futbaloveho zvezu)obleceneho v drese Realu Madrid a na to pridu za 2 ligove zapasy 3 vymyslene goly pre Real.Co si mam o tom mysliet???keby tak nasli prezidenta FA v drese priklad Chelsea a Chelsea by mala z 2 zapasov 3 vymyslene goly tiez by si bol nasraty a anglicke denniky by mali co rozoberat pocas celeho mesiaca,ale s primitivmi ako ty sa ja bavit nebudem co nema na danu vec normalny nazor a ja hodnotim situaciu objektivne-ved som napisal ze na 1.mieste spatny vykon obrany a az potom Rijkaard, a rozhodca bol v mojom hodnoteni az na 3.mieste a co mam napisat ze Titi bol dvakrat v jasnom ofsajde a ze Milito simuloval ked mu Franco prij....bal to tu mam napisat???objektivita musi byt ja som najprv ksritizoval obranu a potom rozhodcu a vobec sa nevyhovaram a keby som chcel sa vyhovarat tak som mohol chybalo nam 5 hraci zakladnej 11 ale ani slovo som o tom nepovedal.Vsetci,ktori chceju poznat moj nazor na Rijkaarda preco stojim uz rok za jeho odvolanim nech napisu a ja zajtra rad napisem podrobnejsie preco by mal dostat vypoved.Staci napisat a ja vam to vysvetlim (ako to vidim) Neviem ci ide o to kto videl zapas, ty ako fanusik barce vidis vzdy tu krivdu ktora je spachana barce ,to s tym dresom realu madrid trocha smiesne ale ak na to mas taky nazor : tak nech sa paci ja ti ho teda neberem. pravda vsak je asi taka ze za kazdou prehrou barcy hladas chyby v nefer rozhodcami, offsidami , taketo situacie sa udeju v kazdom zapase a ver ze aj real ma niekedy tazke srdce na rozhodcov aj ManU aj chelsea ,AFC, FCL ,Milano a kopec inych. Proste ak sa nedari treba to na niekoho hodit. Co sa tyka Rijkarda nesledujem ich velmi ale myslim ze s barcou nieco uz dokazal alebo sa mylim? Zmier sa s tym ze ho tam mate a skus najst pozitiva ak sa da | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... St marec 12, 2008 2:58 pm | |
| - marek77 napísal:
- Stoffo napísal:
- marek77 napísal:
- Tarzan napísal:
Taka otazka : s kym ziskala barca titul v la lige aj v LM ? lebo ja to nejak nesledujem. postupne najprv kto z vas videl ten zapas?asi nikto hlavne ze vsetci mate plno reci a zbytocnych reci ja tiez tu na forum pisem len k zapasom,ktorych som videl Marek77-vidno ze si tu neskor ja kritizujem Rijkaarda asi tak rok na barcelonskych forach a od zaciatku tohto fora ziadne 2 tyzdne tak sa prebud!Cuban-Ano Villarealu neuznali gol ale 1:2 alebo 1:3 to je podla mna jedno Titi by isiel dvakrat sam na branu co su iste 2 goly minimalne jeden isty by bol a Francov nechutny zakrok laktom na Milite by bol v hokeji oznaceny za 2+2 a ten blbec ani faul neodpsikal mala to byt cervena.Tarzan-nesledujes la ligu tak drz pisky pozri si na nete ake goly za posledne 2 zapasy dal Real-v Huelve dali 3 goly z toho 2 tutove 2 metrove ofsajdy a teraz proti Espanyolu totalne vymyslena penalta ak aj to bol faul co nebol mal to byt priamy kop ale v spanielsku to je tak ked Raul spadne ihned sa piska ale zbytocne to je tebe vysvetlovat.Poviem len tolko minuly tyzden nasli prezidenta LFP (spanielskeho futbaloveho zvezu)obleceneho v drese Realu Madrid a na to pridu za 2 ligove zapasy 3 vymyslene goly pre Real.Co si mam o tom mysliet???keby tak nasli prezidenta FA v drese priklad Chelsea a Chelsea by mala z 2 zapasov 3 vymyslene goly tiez by si bol nasraty a anglicke denniky by mali co rozoberat pocas celeho mesiaca,ale s primitivmi ako ty sa ja bavit nebudem co nema na danu vec normalny nazor a ja hodnotim situaciu objektivne-ved som napisal ze na 1.mieste spatny vykon obrany a az potom Rijkaard, a rozhodca bol v mojom hodnoteni az na 3.mieste a co mam napisat ze Titi bol dvakrat v jasnom ofsajde a ze Milito simuloval ked mu Franco prij....bal to tu mam napisat???objektivita musi byt ja som najprv ksritizoval obranu a potom rozhodcu a vobec sa nevyhovaram a keby som chcel sa vyhovarat tak som mohol chybalo nam 5 hraci zakladnej 11 ale ani slovo som o tom nepovedal.Vsetci,ktori chceju poznat moj nazor na Rijkaarda preco stojim uz rok za jeho odvolanim nech napisu a ja zajtra rad napisem podrobnejsie preco by mal dostat vypoved.Staci napisat a ja vam to vysvetlim (ako to vidim) Neviem ci ide o to kto videl zapas, ty ako fanusik barce vidis vzdy tu krivdu ktora je spachana barce ,to s tym dresom realu madrid trocha smiesne ale ak na to mas taky nazor : tak nech sa paci ja ti ho teda neberem. pravda vsak je asi taka ze za kazdou prehrou barcy hladas chyby v nefer rozhodcami, offsidami , taketo situacie sa udeju v kazdom zapase a ver ze aj real ma niekedy tazke srdce na rozhodcov aj ManU aj chelsea ,AFC, FCL ,Milano a kopec inych. Proste ak sa nedari treba to na niekoho hodit. Co sa tyka Rijkarda nesledujem ich velmi ale myslim ze s barcou nieco uz dokazal alebo sa mylim? Zmier sa s tym ze ho tam mate a skus najst pozitiva ak sa da pozitiva su a je ich aj dost vela a jasne ze si nikto nevsimol moje pve body vykon rozhodcu som dal az na 3.miesto ale newadi kazdy si vsima az to tretie o prve a druhe nikto.A neviem presne komu fandis ale keby v takom anglicku prezident FA bol obleceny v drese jedneo giganta tak fanusikovia rivalov by co robili cele dni len o tom pisali jedine co ublizuje spanielskemu futbalu su rozhodcovia nie ze by boli uplacani ale kvalita spanielskych rozhodcov je strasna na slovensku su lepsi sudiovia.A co mam podlateba na to povedat ked vidim prezidenta lfp v drese Realu a nato v telke hned tie goly,co si tak mam podla teba o tom mysliet?hm? | |
|
| |
marek77
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... So marec 15, 2008 12:13 am | |
| - Stoffo napísal:
- marek77 napísal:
- Stoffo napísal:
- marek77 napísal:
- Tarzan napísal:
Taka otazka : s kym ziskala barca titul v la lige aj v LM ? lebo ja to nejak nesledujem. postupne najprv kto z vas videl ten zapas?asi nikto hlavne ze vsetci mate plno reci a zbytocnych reci ja tiez tu na forum pisem len k zapasom,ktorych som videl Marek77-vidno ze si tu neskor ja kritizujem Rijkaarda asi tak rok na barcelonskych forach a od zaciatku tohto fora ziadne 2 tyzdne tak sa prebud!Cuban-Ano Villarealu neuznali gol ale 1:2 alebo 1:3 to je podla mna jedno Titi by isiel dvakrat sam na branu co su iste 2 goly minimalne jeden isty by bol a Francov nechutny zakrok laktom na Milite by bol v hokeji oznaceny za 2+2 a ten blbec ani faul neodpsikal mala to byt cervena.Tarzan-nesledujes la ligu tak drz pisky pozri si na nete ake goly za posledne 2 zapasy dal Real-v Huelve dali 3 goly z toho 2 tutove 2 metrove ofsajdy a teraz proti Espanyolu totalne vymyslena penalta ak aj to bol faul co nebol mal to byt priamy kop ale v spanielsku to je tak ked Raul spadne ihned sa piska ale zbytocne to je tebe vysvetlovat.Poviem len tolko minuly tyzden nasli prezidenta LFP (spanielskeho futbaloveho zvezu)obleceneho v drese Realu Madrid a na to pridu za 2 ligove zapasy 3 vymyslene goly pre Real.Co si mam o tom mysliet???keby tak nasli prezidenta FA v drese priklad Chelsea a Chelsea by mala z 2 zapasov 3 vymyslene goly tiez by si bol nasraty a anglicke denniky by mali co rozoberat pocas celeho mesiaca,ale s primitivmi ako ty sa ja bavit nebudem co nema na danu vec normalny nazor a ja hodnotim situaciu objektivne-ved som napisal ze na 1.mieste spatny vykon obrany a az potom Rijkaard, a rozhodca bol v mojom hodnoteni az na 3.mieste a co mam napisat ze Titi bol dvakrat v jasnom ofsajde a ze Milito simuloval ked mu Franco prij....bal to tu mam napisat???objektivita musi byt ja som najprv ksritizoval obranu a potom rozhodcu a vobec sa nevyhovaram a keby som chcel sa vyhovarat tak som mohol chybalo nam 5 hraci zakladnej 11 ale ani slovo som o tom nepovedal.Vsetci,ktori chceju poznat moj nazor na Rijkaarda preco stojim uz rok za jeho odvolanim nech napisu a ja zajtra rad napisem podrobnejsie preco by mal dostat vypoved.Staci napisat a ja vam to vysvetlim (ako to vidim) Neviem ci ide o to kto videl zapas, ty ako fanusik barce vidis vzdy tu krivdu ktora je spachana barce ,to s tym dresom realu madrid trocha smiesne ale ak na to mas taky nazor : tak nech sa paci ja ti ho teda neberem. pravda vsak je asi taka ze za kazdou prehrou barcy hladas chyby v nefer rozhodcami, offsidami , taketo situacie sa udeju v kazdom zapase a ver ze aj real ma niekedy tazke srdce na rozhodcov aj ManU aj chelsea ,AFC, FCL ,Milano a kopec inych. Proste ak sa nedari treba to na niekoho hodit. Co sa tyka Rijkarda nesledujem ich velmi ale myslim ze s barcou nieco uz dokazal alebo sa mylim? Zmier sa s tym ze ho tam mate a skus najst pozitiva ak sa da pozitiva su a je ich aj dost vela a jasne ze si nikto nevsimol moje pve body vykon rozhodcu som dal az na 3.miesto ale newadi kazdy si vsima az to tretie o prve a druhe nikto.A neviem presne komu fandis ale keby v takom anglicku prezident FA bol obleceny v drese jedneo giganta tak fanusikovia rivalov by co robili cele dni len o tom pisali jedine co ublizuje spanielskemu futbalu su rozhodcovia nie ze by boli uplacani ale kvalita spanielskych rozhodcov je strasna na slovensku su lepsi sudiovia.A co mam podlateba na to povedat ked vidim prezidenta lfp v drese Realu a nato v telke hned tie goly,co si tak mam podla teba o tom mysliet?hm? Co si mas mysliet? Ja ti nemozem povedat co si mas mysliet ,to sa ovplyvnit neda. Mozno blba zhoda nahod a tiez slabsia hra barcy v poslednych zapasoch v ktorych mali silnych superov. Ak nevies komu fandim mam to napisane v topicu predstavte sa a nepisem tu prvykrat tak si to uz mohol postrehnut. | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ne marec 16, 2008 1:11 pm | |
| Sobotňajšie výsledky 28.kola Primera Division:
Valencia - Sevilla 1:2 (90. Albiol - 11. a 22. Fabiano).
Deportivo La Coruňa - Real Madrid 1:0 (57. vlastní Pepe)
Huelva - Murcia 4:2 (19. a 71. Sinama-Pongolle, 59. Ruben, 85. Marquitos - 16. De Lucas, 75. Alonso z penalty),
Betis - Bilbao přerušeno za stavu 1:2 (35. Mark Gonzalez - 8. Yeste, 65. David Lopez z penalty),
Zajtrajšie zápasy: Espanyol-Mallorka Villareal-Zaragoza Almeria-Barcelona Valladolid-Osasuna Atletico-Levante Getafe-Santander
Nie som si isty ci dneska dokazeme potrestat zavahanie Realu pretoze na ihirsku silnej Almerie nam budu chybat tito hraci: Messi,Ronaldinho,Deco,Zambortta,Giovanni,Yaya Toure,Marquez-prakticky vsetci az na Giovanniho su clenmi zakladnej zostavy taze nasa zostava bude fakt cudna ale musime bojovat. | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 24, 2008 3:11 pm | |
| Výsledky 29.kola španielskej Primera Division:
Mallorca - La Coruňa 1:0 (22. Arango),
Sevilla - Atlético 1:2 (48. Capel - 19. Rodriguez, 57. Aguero).
Barcelona - Valladolid 4:1 (23. Eto'o, 47. Iniesta, 62. a 83. Krkič - 31. Sesma),
Real Madrid - Valencia 2:3 (35. a 56. Raúl - 34. a 67. z pen. Villa, 89. Arizmendi),
Murcia - Espanyol 4:0 (36. a 47. Alonso, 62. Abel, 84. De Zabatza),
Levante - Villarreal 1:2 (64.Miguel Ángel - 28. Fernández, 83. Franco),
Osasuna - Betis 0:1 (53. González),
Santander - Huelva 2:0 (81. Orteman, 90. Smolarek),
Bilbao - Getafe 1:0 (28. Etxeberria).
Zaragoza - Almería 1:1 (68. Oliveira - 89. Negredo),
Medzi Realom a Barcou je to uz len 4 body-OLE!Barca na Titul!!! | |
|
| |
Tarzan
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po apríl 07, 2008 11:18 pm | |
| nechyba ti tu kolo Betis - Barcelona 3:2 (0:2)??? | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... St apríl 09, 2008 5:28 pm | |
| - Tarzan napísal:
- nechyba ti tu kolo Betis - Barcelona 3:2 (0:2)???
chyba ano prehrali sme 3:2 spokojni??pre nedostatok zaujmu tu to davat nebudem. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... | |
| |
|
| |
| Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... | |
|