| Arsenal Football Club | |
|
+13metrostars Stoffo Bergie6 marek77 Lacoste thierryhenry14 kiki16 monky avs.roy Tarzan samo jarci cuban 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
avs.roy
Počet príspevkov : 582 Age : 51 Location : Hull Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 12:52 am | |
| - cuban napísal:
- Nemam ani naladu hodnotit zapas...ani ziadnu radost z vitazstva...to co sa dnes stalo je proste nenormalne...prvykrat v zivote sa hanbim za to ze som gooner
este som nic nevidel (teda okrem United), takze co sa stalo Cuban? Z Goonera sa nebodaj ide stat "Goner"? | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| |
| |
cuban Admin
Počet príspevkov : 1756 Age : 35 Location : ZH Registration date : 01.01.2008
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 11:59 am | |
| - avs.roy napísal:
- cuban napísal:
- Nemam ani naladu hodnotit zapas...ani ziadnu radost z vitazstva...to co sa dnes stalo je proste nenormalne...prvykrat v zivote sa hanbim za to ze som gooner
este som nic nevidel (teda okrem United), takze co sa stalo Cuban? Z Goonera sa nebodaj ide stat "Goner"? co si...to urcite nie...len som bol nasraty...vlastny fanuskovia totiz vypiskali eboueho | |
|
| |
avs.roy
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 12:43 pm | |
| - cuban napísal:
- avs.roy napísal:
- cuban napísal:
este som nic nevidel (teda okrem United), takze co sa stalo Cuban? Z Goonera sa nebodaj ide stat "Goner"? co si...to urcite nie...len som bol nasraty...vlastny fanuskovia totiz vypiskali eboueho dnes rano som si to pozrel... nooo... Eboue nemal svoj den, pokazil vela prihravok, ale tie "cheers" pri jeho striedani boli dost pod uroven, to teda hej... Lacoste... pri 90 minutovom "one-way-traffic" ten gol do siete Sunderlandu musel prist. A to ze padol tak neskoro by som nepovazoval az za take podstatne. NIKTO nemoze nic namietat, pretoze sme ich bili uplne cely zapas. Ak tu ale hovoris o stasti, mal by si do neba vynasat pana Webba, ktory v priebehu jedneho polcasu "nezaregistroval" TRI krat zahranie rukou Johna Terryho v pokutovom uzemi na Reebok Stadium... | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 1:00 pm | |
| - avs.roy napísal:
- cuban napísal:
- avs.roy napísal:
- cuban napísal:
este som nic nevidel (teda okrem United), takze co sa stalo Cuban? Z Goonera sa nebodaj ide stat "Goner"? co si...to urcite nie...len som bol nasraty...vlastny fanuskovia totiz vypiskali eboueho dnes rano som si to pozrel... nooo... Eboue nemal svoj den, pokazil vela prihravok, ale tie "cheers" pri jeho striedani boli dost pod uroven, to teda hej...
Lacoste... pri 90 minutovom "one-way-traffic" ten gol do siete Sunderlandu musel prist. A to ze padol tak neskoro by som nepovazoval az za take podstatne. NIKTO nemoze nic namietat, pretoze sme ich bili uplne cely zapas. Ak tu ale hovoris o stasti, mal by si do neba vynasat pana Webba, ktory v priebehu jedneho polcasu "nezaregistroval" TRI krat zahranie rukou Johna Terryho v pokutovom uzemi na Reebok Stadium... Nanapadalo ta ze to ani ruka nebola?? | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 1:54 pm | |
| - avs.roy napísal:
- cuban napísal:
- avs.roy napísal:
- cuban napísal:
este som nic nevidel (teda okrem United), takze co sa stalo Cuban? Z Goonera sa nebodaj ide stat "Goner"? co si...to urcite nie...len som bol nasraty...vlastny fanuskovia totiz vypiskali eboueho dnes rano som si to pozrel... nooo... Eboue nemal svoj den, pokazil vela prihravok, ale tie "cheers" pri jeho striedani boli dost pod uroven, to teda hej...
Lacoste... pri 90 minutovom "one-way-traffic" ten gol do siete Sunderlandu musel prist. A to ze padol tak neskoro by som nepovazoval az za take podstatne. NIKTO nemoze nic namietat, pretoze sme ich bili uplne cely zapas. Ak tu ale hovoris o stasti, mal by si do neba vynasat pana Webba, ktory v priebehu jedneho polcasu "nezaregistroval" TRI krat zahranie rukou Johna Terryho v pokutovom uzemi na Reebok Stadium... no ja eboueho naozaj lutujem...v 06-07 sezone bol jednym z naj RB v EPL ale potom ho wenger zacal stavat na kridlo a dlho si nemohol zvyknut...tento rok ale uz odohral dobre zapasy aj tam a dokonca aj na DM, pre mna je to top RB a vyborny squad player, ale medzi nasimi fanuskami je fakt nenavideni..najhorsie je ze chlapec je mesiac mimo zraneni a prvy zapas co moze nastupit musi skocit do rozohrateho zapasu a na miesto kde hral dvakrat v zivote LW, a to do 75 minuty odvadzal celkom solidny vykon...potom ale spravil jednu chybu velku ked isiel s tourem do otvorenej obrany, par pokrikov prislo z hladiska a uplne sa polozil...ten koniec uz bol fakt trapny od fanusikov... ten gol nemusel vobec prist...to ti hovorim ze vlastnej skusenosti, asi vies o com hovorim...podla mne dobre znameho scenara by dal nejaky priemerny hrac gol svojej kariery z 45 metrov do sibenice a skoncilo by to naopak..ale vy ste ten gol dali a je to bez diskusie... no kapitanovi anglicka prejde naozaj vsetko..ja sa mu cudujem preco si neskryje do trenirok brokovnicu a nestriela cudzich utocnikov..aj to by mu preslo... | |
|
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 2:10 pm | |
| To bolo ubohe cuban, vazne. Ja som tam nevidel ani jednu ruku. A ked uz tak tak bola pri tele. A ked uz ide o to rozhoca nas pospinil pri zapase s Arsenalom. Tak neviem o co vam ide | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 2:28 pm | |
| - Lacoste napísal:
- To bolo ubohe cuban, vazne. Ja som tam nevidel ani jednu ruku. A ked uz tak tak bola pri tele. A ked uz ide o to rozhoca nas pospinil pri zapase s Arsenalom. Tak neviem o co vam ide
aj ja mozem povedat ze poskodil arsenal...ved mal vylucit obidvoch stoperov chelsea...terryho za ten two-foot zakrok na sagnu ak to uz nie je cervena tak neviem, ivanovic zase fauloval cely celucicky zapas, a minimalne 3x fauloval hraca arsenalu v pozicii keby siel sam na branku...raz clichyho a dvakrat adebayora...pri normalnom rozhodcovi by bol vyluceni aj dva krat ruka pri tele nie je ruka? akonahle lopta zmeni smer lopty v 16 je to podla mna penalta... | |
|
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 4:37 pm | |
| - cuban napísal:
- Lacoste napísal:
- To bolo ubohe cuban, vazne. Ja som tam nevidel ani jednu ruku. A ked uz tak tak bola pri tele. A ked uz ide o to rozhoca nas pospinil pri zapase s Arsenalom. Tak neviem o co vam ide
aj ja mozem povedat ze poskodil arsenal...ved mal vylucit obidvoch stoperov chelsea...terryho za ten two-foot zakrok na sagnu ak to uz nie je cervena tak neviem, ivanovic zase fauloval cely celucicky zapas, a minimalne 3x fauloval hraca arsenalu v pozicii keby siel sam na branku...raz clichyho a dvakrat adebayora...pri normalnom rozhodcovi by bol vyluceni aj dva krat
ruka pri tele nie je ruka? akonahle lopta zmeni smer lopty v 16 je to podla mna penalta... Praveze to nieje ruka ako ruka. 50% rozhodcov by to asi neodpiskalo. A nikto v zapase s Arsenalom nemal zakrok za ktory by mala padnut cervena. Ani z jednej ani z druhej strany | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 5:00 pm | |
| - Lacoste napísal:
- cuban napísal:
- Lacoste napísal:
aj ja mozem povedat ze poskodil arsenal...ved mal vylucit obidvoch stoperov chelsea...terryho za ten two-foot zakrok na sagnu ak to uz nie je cervena tak neviem, ivanovic zase fauloval cely celucicky zapas, a minimalne 3x fauloval hraca arsenalu v pozicii keby siel sam na branku...raz clichyho a dvakrat adebayora...pri normalnom rozhodcovi by bol vyluceni aj dva krat
ruka pri tele nie je ruka? akonahle lopta zmeni smer lopty v 16 je to podla mna penalta... Praveze to nieje ruka ako ruka. 50% rozhodcov by to asi neodpiskalo. A nikto v zapase s Arsenalom nemal zakrok za ktory by mala padnut cervena. Ani z jednej ani z druhej strany jasne ze nikto...len som spomenul asi 3 zakroky ale nikto...je az smiesne ako to ignorujes a je ruka ako ruka...je to jednoduche ako facka ked hraz zmeni smer lopty rukou mala by to byt penalta | |
|
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 7:19 pm | |
| - cuban napísal:
- Lacoste napísal:
- cuban napísal:
- Lacoste napísal:
ruka pri tele nie je ruka? akonahle lopta zmeni smer lopty v 16 je to podla mna penalta... Praveze to nieje ruka ako ruka. 50% rozhodcov by to asi neodpiskalo. A nikto v zapase s Arsenalom nemal zakrok za ktory by mala padnut cervena. Ani z jednej ani z druhej strany jasne ze nikto...len som spomenul asi 3 zakroky ale nikto...je az smiesne ako to ignorujes
a je ruka ako ruka...je to jednoduche ako facka ked hraz zmeni smer lopty rukou mala by to byt penalta Lenze ona smer nezmenila a v tom je ten problem. | |
|
| |
avs.roy
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 10:25 pm | |
| - Lacoste napísal:
- avs.roy napísal:
- cuban napísal:
- avs.roy napísal:
- cuban napísal:
Lacoste... pri 90 minutovom "one-way-traffic" ten gol do siete Sunderlandu musel prist. A to ze padol tak neskoro by som nepovazoval az za take podstatne. NIKTO nemoze nic namietat, pretoze sme ich bili uplne cely zapas. Ak tu ale hovoris o stasti, mal by si do neba vynasat pana Webba, ktory v priebehu jedneho polcasu "nezaregistroval" TRI krat zahranie rukou Johna Terryho v pokutovom uzemi na Reebok Stadium... Nanapadalo ta ze to ani ruka nebola?? Ja som tu ale nehovoril o ruke! Ja som tu pisal o TROCH rukach! Videl si vobec ten zapas?? Ak nahodou ano, tak nabuduce sa pozeraj ocami! 3 evidentne ruky za jeden polcas... | |
|
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Arsenal Football Club Ne december 07, 2008 11:20 pm | |
| - avs.roy napísal:
- Lacoste napísal:
- avs.roy napísal:
- cuban napísal:
- avs.roy napísal:
- cuban napísal:
Lacoste... pri 90 minutovom "one-way-traffic" ten gol do siete Sunderlandu musel prist. A to ze padol tak neskoro by som nepovazoval az za take podstatne. NIKTO nemoze nic namietat, pretoze sme ich bili uplne cely zapas. Ak tu ale hovoris o stasti, mal by si do neba vynasat pana Webba, ktory v priebehu jedneho polcasu "nezaregistroval" TRI krat zahranie rukou Johna Terryho v pokutovom uzemi na Reebok Stadium... Nanapadalo ta ze to ani ruka nebola?? Ja som tu ale nehovoril o ruke! Ja som tu pisal o TROCH rukach! Videl si vobec ten zapas?? Ak nahodou ano, tak nabuduce sa pozeraj ocami! 3 evidentne ruky za jeden polcas... Uz som sa o tom bavil s cubanom. Boli to ruky pri tele a to sa moc nepiska | |
|
| |
jarci
Počet príspevkov : 525 Age : 40 Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: Arsenal Football Club St február 10, 2010 9:53 am | |
| opäť sa potvrdilo jedno. Arsenal a silný súpery = nula bodov...ani ten futbal nebol proti chelsea krásny...bola to bieda | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Arsenal Football Club | |
| |
|
| |
| Arsenal Football Club | |
|