| Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... | |
|
+7tarzan jr. avs.roy marek77 Tarzan Bergie6 cuban Stoffo 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
zajo
Počet príspevkov : 104 Age : 35 Location : Ňú Kástl Registration date : 30.11.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po február 23, 2009 8:00 pm | |
| po vyluceni sa valal kazdy...
a hovoris ako keby barceloncania nikdy nesimulovali nevalali sa a nezdrzovali...toto je moderny futbal a spanielska liga zvlast
inak raulove goly boli lahodky...jeden krajsi ako druhy | |
|
| |
Stoffo
Počet príspevkov : 1561 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po február 23, 2009 8:12 pm | |
| - zajo napísal:
- po vyluceni sa valal kazdy...
a hovoris ako keby barceloncania nikdy nesimulovali nevalali sa a nezdrzovali...toto je moderny futbal a spanielska liga zvlast
inak raulove goly boli lahodky...jeden krajsi ako druhy hej zvlášť??tak toto až na espanyol ešte nikto na nou campe nerobil | |
|
| |
cuban Admin
Počet príspevkov : 1756 Age : 35 Location : ZH Registration date : 01.01.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po február 23, 2009 9:09 pm | |
| - zajo napísal:
- https://www.youtube.com/watch?v=aUWtUtUeBVY&feature=related
ta cervena bola asi kvoli tomu ze s rozhodcovho pohladu to vyzeralo tak ako keby ho zobral po odohrati lopty...to bolo take iste ako lampard proti lfc prvy gol - lavy obranca nepokryl de la penu...bolo to tam krasne videt cely cas de la pena volny...ten hrac s 24 si ho absolutne nevsimal a dosiel az ked bolo neskoro.... druhy gol - valdes sa opat pred viedol...namiesto toho aby odpalil loptu do marje si myslel ze je technik a pekne prihral de la penovi a ten ho prehodil genialnym oblucikom...
gol barcelony - obrana mala odpalit tu loptu, nestalo sa a yaya dal gol
ten akoze faul na puyola...brckavy pan to dost prifilmoval dost spinavo sa hralo na obidvoch stranach tak neviem preco sa rozculujes ze iba espanyol hral spinavo...yaya toure, dani alves v nicom nezaostavali
zapas si barcelona prehrala sama... zajo, nemozem nic len suhlasit... | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 12:48 am | |
| No dneska na barcelonka pekne no. Zevraj krasny zapas i ked som ho nevidel a este krajsi vysledok!! | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 2:01 pm | |
| - Lacoste napísal:
- No dneska na barcelonka pekne no. Zevraj krasny zapas i ked som ho nevidel a este krajsi vysledok!!
celkom pekny zapas ano...real je uz 4 body za barcelonou | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 3:01 pm | |
| - cuban napísal:
- Lacoste napísal:
- No dneska na barcelonka pekne no. Zevraj krasny zapas i ked som ho nevidel a este krajsi vysledok!!
celkom pekny zapas ano...real je uz 4 body za barcelonou tak 4- no 5 pretože pri rovnosti bodov sme majstri my ale dajme tomu včera sa len potvrdili staré známe fakty : 1.zápasy barcy s atléticom = skvelá podívaná 2. máme najlepší útok sveta ale katastrofálnu obranu 3. etoo,alvés,marquez a valdés by sa mohli prebrať pretože ich forma patrí tak do béčka možno ani to nie 4. rozhodcovia a zväz idú proti barce ale to čo urobili zväz a rozhodcovia proti barce za 1 týždeň to je neuveriteľné! červená pre keitu- ok rozhodca je človek ale prečo zväz nedal keitovi odvolanie??a včerajšia penalta ak titi fauloval tak je to fakt visca real! p.s. titi sa konečne udomácnil, hrá oveľa lepšie ako etoo, s leom si perfektne rozumie, dáva nádherné a dôležité góly a opäť mi potvrdzuje že v mojom srdci to bude najlepší útočník akého som videl hrať futbal!veľa šťastia titi! | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 3:17 pm | |
| - Stoffo napísal:
- cuban napísal:
- Lacoste napísal:
celkom pekny zapas ano...real je uz 4 body za barcelonou tak 4- no 5 pretože pri rovnosti bodov sme majstri my ale dajme tomu
včera sa len potvrdili staré známe fakty :
1.zápasy barcy s atléticom = skvelá podívaná 2. máme najlepší útok sveta ale katastrofálnu obranu 3. etoo,alvés,marquez a valdés by sa mohli prebrať pretože ich forma patrí tak do béčka možno ani to nie 4. rozhodcovia a zväz idú proti barce
ale to čo urobili zväz a rozhodcovia proti barce za 1 týždeň to je neuveriteľné! červená pre keitu- ok rozhodca je človek ale prečo zväz nedal keitovi odvolanie??a včerajšia penalta ak titi fauloval tak je to fakt visca real!
p.s. titi sa konečne udomácnil, hrá oveľa lepšie ako etoo, s leom si perfektne rozumie, dáva nádherné a dôležité góly a opäť mi potvrdzuje že v mojom srdci to bude najlepší útočník akého som videl hrať futbal!veľa šťastia titi! podla mna to bola penalta...nehral vobec loptu a jednoducho sa nanho zvalil...a okrem toho v 4 minute uz mala barca prehravat po absolutne regulernom gole atletica ktory rozhodca z neznamych pricin neuznal | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 4:57 pm | |
| | |
|
| |
zajo
Počet príspevkov : 104 Age : 35 Location : Ňú Kástl Registration date : 30.11.2008
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 5:07 pm | |
| stoffo: ta jedenastka bola fakt divne pisknuta ale preco nenapises ze rozhodca neuznal heitingovi regulerny gol?? takze nepis o velkej nespravodlivosti voci barcelone inak guti trafil paradne ten gol no a B-cko Bilbaa sa proti sevile moc nepredviedlo...okrem golu a sance na konci zapasu nic moc...no neva hadam v stredu vyhraju | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 5:24 pm | |
| | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 5:27 pm | |
| | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 9:15 pm | |
| lol valdes je naj na svojom poste? eto a alves? ani jeden z nich...a okrem toho form is temporary, class is permanent...
a pozrime sa na fanusika barcelony ktory by uprednostnil vypadnutie do okresneho preboru s prehrami 4-3 ako titul s vitazstvami 1-0
este k tim rozhodcom...spomen kolko a ake penalty ste uz kopali a to ze superovi neuznali cisty gol sa nestalo po prvy krat | |
|
| |
zajo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 10:28 pm | |
| valdes najlepsi brankar?? najlepsi neni ani v spanielsku...a tie jeho vykony...na jeden super zakrok pripadaju minimalne dva kiksy...valdes je mimoriadne precenovany brankar...par zapasov by som dal do brany nahradnika Pinta a uz by tu fandovia vykrikovali ze pinto je no.1 a vzdy aj bol... etoo bol dobry africky hrac ale teraz je uz len namysleny...najlepsi utocnik afriky je Leony Kweuke (nepodareny vtip) alves je zakerna spina a v derby s espanyolom svoju povest dokonale potvrdil...na roberta carlosa este nema...na kraji tuto sezonu hviezdi Sagna ale aj Evra a tiez je lepsie na tom aj Maicon netvrdim ze alves je zly hrac ale smerom dozadu je malo platny ked sa utoci je vsetko v poriadku ale akonahle ma viac branit zacina horiet...a preto straca na vyssie uvedenych hracov lebo v prvom rade je OBRANCA | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Po marec 02, 2009 10:53 pm | |
| - zajo napísal:
- valdes najlepsi brankar?? najlepsi neni ani v spanielsku...a tie jeho vykony...na jeden super zakrok pripadaju minimalne dva kiksy...valdes je mimoriadne precenovany brankar...par zapasov by som dal do brany nahradnika Pinta a uz by tu fandovia vykrikovali ze pinto je no.1 a vzdy aj bol...
etoo bol dobry africky hrac ale teraz je uz len namysleny...najlepsi utocnik afriky je Leony Kweuke (nepodareny vtip)
alves je zakerna spina a v derby s espanyolom svoju povest dokonale potvrdil...na roberta carlosa este nema...na kraji tuto sezonu hviezdi Sagna ale aj Evra a tiez je lepsie na tom aj Maicon netvrdim ze alves je zly hrac ale smerom dozadu je malo platny ked sa utoci je vsetko v poriadku ale akonahle ma viac branit zacina horiet...a preto straca na vyssie uvedenych hracov lebo v prvom rade je OBRANCA evra je sice left back ale ostatne cista pravda...konecne niekto kto vidi svetlo | |
|
| |
zajo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ut marec 03, 2009 12:59 am | |
| tiez nechapem...ked uz zarabaju take miliony tak mozu hrat aj zlava aj zprava ved tam az taky rozdiel nieje... podla mna by to malo byt jedno pravy a lavy obranca je to iste...neni su tam ziadne rozdiely...akurat su na druhej strane ihriska | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ut marec 03, 2009 2:56 pm | |
| - cuban napísal:
- zajo napísal:
- valdes najlepsi brankar?? najlepsi neni ani v spanielsku...a tie jeho vykony...na jeden super zakrok pripadaju minimalne dva kiksy...valdes je mimoriadne precenovany brankar...par zapasov by som dal do brany nahradnika Pinta a uz by tu fandovia vykrikovali ze pinto je no.1 a vzdy aj bol...
etoo bol dobry africky hrac ale teraz je uz len namysleny...najlepsi utocnik afriky je Leony Kweuke (nepodareny vtip)
alves je zakerna spina a v derby s espanyolom svoju povest dokonale potvrdil...na roberta carlosa este nema...na kraji tuto sezonu hviezdi Sagna ale aj Evra a tiez je lepsie na tom aj Maicon netvrdim ze alves je zly hrac ale smerom dozadu je malo platny ked sa utoci je vsetko v poriadku ale akonahle ma viac branit zacina horiet...a preto straca na vyssie uvedenych hracov lebo v prvom rade je OBRANCA evra je sice left back ale ostatne cista pravda...konecne niekto kto vidi svetlo preto že súhlasí s tvojím názorom?? | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ut marec 03, 2009 3:00 pm | |
| - cuban napísal:
- lol valdes je naj na svojom poste? eto a alves? ani jeden z nich...a okrem toho form is temporary, class is permanent...
a pozrime sa na fanusika barcelony ktory by uprednostnil vypadnutie do okresneho preboru s prehrami 4-3 ako titul s vitazstvami 1-0
este k tim rozhodcom...spomen kolko a ake penalty ste uz kopali a to ze superovi neuznali cisty gol sa nestalo po prvy krat valdés určite spomeň si na paríž titi sám priznal že ho z neho bolela hlava a henry bol vtedy v inej forme dať 23 gólov v 24 zápasoch toto nedokázal žiaden útočník sveta ! a sammy toto preukazuje v každej sezóne za barcu okrem minulej áno, o tom je Barca ale ty to nepochopíš - fanúšik, ktorý si vybral fandenie Barce si jednoducho musí zvyknúť na prekoučovanie a pretaktizovanie zápasu Barca nevedela hrať nikdy dobre takticky ale zas vieme čo ju zdobí- a prečo to preháňaš?aké vypadnutie?hovorím reálne napríklad sezóna 2006/2007 keď real vyhral pod capellom titul o skóre ja som tu sezónu považoval za fantastickú pretože bola plná takých zápasov ako v nedeľu a real síce vyhral titul ale s uboleným futbalom radšej 2.miesto a super futbal v kažodm zápase ako titul a trápny futbal | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ut marec 03, 2009 3:11 pm | |
| - zajo napísal:
alves je zakerna spina a v derby s espanyolom svoju povest dokonale potvrdil...na roberta carlosa este nema...na kraji tuto sezonu hviezdi Sagna ale aj Evra a tiez je lepsie na tom aj Maicon netvrdim ze alves je zly hrac ale smerom dozadu je malo platny ked sa utoci je vsetko v poriadku ale akonahle ma viac branit zacina horiet...a preto straca na vyssie uvedenych hracov lebo v prvom rade je OBRANCA preceňovaný??praveže podceňovaný-valdés je najčastejšie kritizovaný gólman akého poznám- a podceňovaný hlavne čo sa týka repre- casillas robí chyby, palop robí chyby,valdés robí chyby..... ale ak valdés chytá úžasne nikto si to nevšimne pretože hrá v barce to je ten problém poviem príklad: el clásico barca-real 2:0 o čom sa hovorilo na českých i španielskych weboch-krásny lob messiho, etova penalta.......nkto si nespomenie na to že valdés vychytal drenthemu a palancovi 2 1000% šance to isté na betise mohli sme prehrať niet valdésových zákrokov ale každý po zápase len o etovi a takto to chodí pri výhrach barcy každý komentuje a chváli útočníkov,záložníkov gólové akcie......pri prehrách je vždy kritizovaný gólman a - v minulosti chytali za barcu vitor baia, recber rustu, bonano, všeci špičkoví gólmani v repre a v iných kluboch v barce boli total kritizovaný a prečo??presne tak ako s valdésom - jedine zubizareta v dream teame bol osobitná kategória ja etoa absolútne ale absolútne nemusím tiež mi nie je sympatický ale čísla hovoria za všetko ak je alvés zákerná špina tak čo je carlos??to čo urobil carlos v el clásicu etoovi tak to dani nikdy neurobil- brutálne mimo kamier takmer zlomil nohu v súboji bez lopty zákerná špina je carlos a čo sa týka daniho - filmuje toho je jeho zábava ale neviem čomu sa čuduješ u brazílčanov normálna vec, evra je super ale my sme tu s cubanom rozoberali full-back veď to som hovoril celý čas alvés a maicon sú najlepší | |
|
| |
zajo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Ut marec 03, 2009 11:59 pm | |
| valdes je kritizovany za svoje caste kiksy...to iste brankarske razenie ako contofalsky (nemyslim brankarsku uroven)...strasne nevyspytatelny vyjde mu jeden zapas a pri dalsom vybuchne... v aprili ak zozenem dovtedy peniaze idem na Rayo Vallecano - 2. spanielska liga | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... St marec 04, 2009 6:35 pm | |
| - zajo napísal:
- valdes je kritizovany za svoje caste kiksy...to iste brankarske razenie ako contofalsky (nemyslim brankarsku uroven)...strasne nevyspytatelny vyjde mu jeden zapas a pri dalsom vybuchne...
v aprili ak zozenem dovtedy peniaze idem na Rayo Vallecano - 2. spanielska liga to je dobré, ak sa nemýlim rayo stráca na postup 1 bod takže budeš na poriadne dôležitom súboji a aký zápas?? a prečo rayo? inak prajem ti aby si zažil takú šou ako ja v decembri pri titiho hetriku v zápase barca-vale | |
|
| |
cuban Admin
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... St marec 04, 2009 9:18 pm | |
| valdes je priemrny brankar a to ho este chvalim...v spanielku sa etovi goly davaju...ak by hral henry v dobe svojej najvacsej formy v spanielsku teraz tak by dal 50-60 golov za sezonu... | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... St marec 04, 2009 10:07 pm | |
| - cuban napísal:
- valdes je priemrny brankar a to ho este chvalim...v spanielku sa etovi goly davaju...ak by hral henry v dobe svojej najvacsej formy v spanielsku teraz tak by dal 50-60 golov za sezonu...
priemerný??v tvojej hlave - v hlave všetkých, ktorí sledujú barcu dlhodobo (vrátane mne) je konečne skvelý golman pre Barcu po tých rokoch trápenia na tomto poste a to ti povie každý od pepa,cruijfa,až po samotného titiho a koniec-koncov aj foter sergiho busquetsa : carles busquets, tiež golman barcy to povedal a im verím viac a je to srdciar čo u golmanoch nie je typické jasné ak by som to bral tvojou terminológiou to" nebránenie v španielsku" tak v anglicku sa potom neútočí a basta! a vraj kto vidí futbal komplexne | |
|
| |
zajo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... St marec 04, 2009 11:32 pm | |
| rayo si pamatam z ich poslednej pamatnej sezony a zacali sa mi pacit kvoli tomu originalenmu stadionu...za branami nemaju tribuny...a bracho obieha tieto antifasist (St. Pauli, Livorno, Benfica, AEK Atheny, Marseille, Celtic, Bohemians) fankluby a v spanielsku sa mi pacilo (Sant Andreu - barcelonska mestska stvrt hraju 3. ligu) tak preco si nezopakovat vylet plus Franco ich nemal veeeelmi rad a oni teraz veeelmi nemaju radi monarchiu Viva La Republica | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Št marec 05, 2009 2:14 am | |
| | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... Št marec 05, 2009 6:30 pm | |
| takže finále Copa Del Rey podľa očakávanie Barca-Athletic 2 historicky najúspešnejšie tímy vo finále 24 trofejí proti 23 už teraz sa teším https://www.youtube.com/watch?v=LR5NpptNNjkhttps://www.youtube.com/watch?v=tl1eNlj6lhwúžasné boli na včerajšom večeri 2 veci: tá oslava fanúšikov bilbaa klobúk dole vyšli na ihrisko ako pri oslave titulu no 25 rokov je 25 rokov a keďže sme postúpili aj my majú istú uefu takže niet divu druhá vec: včera som videl konečne úžasnú defenzívu barcelony! pep to za 2 dni nastavil fantasticky- bránili sme úžasne aj keď aj tak sme dostali náhodny gól z diaľky potom hviezdili (ako vždy) rozhodcovia ale ešteže to pinto chytil | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... | |
| |
|
| |
| Výsledkový servis-Liga,pohár,tabuľky... | |
|