monky
Počet príspevkov : 3 Registration date : 21.01.2008
| Predmet: monky Po január 21, 2008 11:44 am | |
| caute vsetci, na toto forum som sa dostal cez bracha. som futbalovy nadsenec, futbal sledujem, tipujem aj hram...vyslovene oblubene muzstvo nemam, ale paci sa mi utocne ponatie hry (asi ako kazdemu), slabost mam pre Real Madrid, konecne daco hraju...najlepsi hraci - Didier Drogba, Sesc Fabregas, John Terry... z ostatnych sportovych stranok som prihlaseny hlavne na tiperske - www.tipovani.cz, www.stavky.sk a www.bettingadvice.com, keby ste potrebovali radu, som k dispozicii...ha-ha... zatial se... | |
|
jarci
Počet príspevkov : 525 Age : 40 Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: monky Po január 21, 2008 11:49 am | |
| nazdar bratu..som rád, že si tu a držím palce pri slovných súbojoch na tomto fóre.... | |
|
AMOR414
Počet príspevkov : 115 Age : 39 Location : Bardejov-Prešov Registration date : 04.01.2008
| Predmet: Re: monky Po január 21, 2008 12:51 pm | |
| - monky napísal:
- caute vsetci, na toto forum som sa dostal cez bracha. som futbalovy nadsenec, futbal sledujem, tipujem aj hram...vyslovene oblubene muzstvo nemam, ale paci sa mi utocne ponatie hry (asi ako kazdemu), slabost mam pre Real Madrid, konecne daco hraju...najlepsi hraci - Didier Drogba, Sesc Fabregas, John Terry...
z ostatnych sportovych stranok som prihlaseny hlavne na tiperske - www.tipovani.cz, www.stavky.sk a www.bettingadvice.com, keby ste potrebovali radu, som k dispozicii...ha-ha... zatial se... Vitaj medzi nami,som rad ze je tu konecne niekto kto ma rovnako ako ja "slabost pre REAL MADRID" :-) verim,ze neolutujes.... | |
|
jarci
Počet príspevkov : 525 Age : 40 Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: monky Po január 21, 2008 1:02 pm | |
| myslím si, že môj brat nemá až tak slabosť na real...šak počkaj..uvidíš... | |
|