| Vítam sa | |
|
|
Autor | Správa |
---|
skokan roka
Počet príspevkov : 3 Age : 31 Location : Bratislava Registration date : 19.01.2008
| Predmet: Vítam sa So január 19, 2008 2:16 am | |
| cafte vsetci. takze moj vstah k futbalu? vyborny aj ked uz viac menej ,,pasivny,, (takmer kazdy den s fellaz ale nie za ziaden klub.....hraval som aktivne basketbal a neskor teda aj futbal ale omrzelo ma to......skvela povaha som inac ). Som fan arsenalu (za co samozrejme ocakavam protekciu od zakladatela tohto fora ). Som zastanca myslienky: ,,Hrat futbal aj na úkor výsledkov,, (ktorej nazov som prave vymyslel). Proste som radsej ak moj tim hra pekny futbal a povedzme remizuje ako keby mali hrat ,,priemysleny,, futbal a vyhrat premna za mna aj quadruple. (s poctom vyhrier navyse priamo umerne rastie aj pocet scumov ,,fandiacich,, timu a aj pocet ludi co ti idu vykladat od kedy fandis danemu klubu /co mi az tak teda nevadi.....lebo ako sa hovori pre scuma kazdy scum/) Tím som vlasne aj nepriamo odpovedal na otazku ci fandim AFC od tejto sezony (-NIE;). Este by som dodal ze ma stve simolovanie hracov (nie som zaslepeny viem ze aj hraci AFC simuluju). Osobne by som skromne navrhol trojzapasovy distanc ktory by mohol byt aj dodatocne udeleneny. Proste proti tomu treba razantne bojovat..... to by zatial stacil ne? (P.S. : dufam ze vam vyhovuje moj jednoducho pochopitelny sposob pisania)
Naposledy upravil dňa So január 19, 2008 2:28 am, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Vítam sa So január 19, 2008 2:23 am | |
| No konecne si sem napisal.. To som sa nacakal.. ale ten nick a obrazok.. Bomba no Neznasam hracov ako Cesc Fabregas ktory simuluje sice menej ako Ronaldo ale aj tak je to dost a o nom som si to nemyslel.. Este stastie ze sme predali Robena lebo aj ten tu bol len na posmech..Taktiez simuloval..Nanestastie si tu Ronaldo na to zvykol ze fanusikovia MU ho zboznuju a tak mu to odpustaju.. Ako si spomenul aj ja by som proti tomu razantne zakrocil ale myslim ze Alex by mal vycitky kedze jeho najlepsi hrac by nehral celu sezonu... Podobne Fabregas A fotbal sa toci aj okolo penazi takze je mozno aj dobre pre team ze prichadzaju scumi fans..
Naposledy upravil dňa So január 19, 2008 2:34 am, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
cuban Admin
Počet príspevkov : 1756 Age : 35 Location : ZH Registration date : 01.01.2008
| Predmet: Re: Vítam sa So január 19, 2008 2:42 am | |
| vitaj skokan...som rad ze si tu...vy sa inak poznate?
j aj v arsenale su hraci co lubia spadnut...ale fabregas? ten k nim nepatri...ako raz za cas padne kazdy ale zeby on nejako velmi filmoval to som nezaregistroval...v arsenale su diveri najma Eboue - number one, potom RVP no a to by bol asi koniec...na inych sa neda povedat ze by tym boli vyslovene znamy.. | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Vítam sa So január 19, 2008 3:09 am | |
| - cuban napísal:
- vitaj skokan...som rad ze si tu...vy sa inak poznate?
j aj v arsenale su hraci co lubia spadnut...ale fabregas? ten k nim nepatri...ako raz za cas padne kazdy ale zeby on nejako velmi filmoval to som nezaregistroval...v arsenale su diveri najma Eboue - number one, potom RVP no a to by bol asi koniec...na inych sa neda povedat ze by tym boli vyslovene znamy.. No moznoze sa k tomu trochu pridala aj moje nenavist voci nemu.. Ale aj tak simuluje trochu aj on.. Hej hej..Pozname sa.. Sme spolu vonku asi kazdy den..tak som ho sem nahovoril a povedal som mu ze sa mu tu bude lubit a ze sa tu da skvelo o fotbale pobavit.. | |
|
| |
Canary Admin
Počet príspevkov : 59 Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: Vítam sa So január 19, 2008 3:52 pm | |
| Stastie, ze sme sa zbavili Robbena? Tak to by som nepovedal. Podla mna je Robben absolutne skvely hrac a asi najlepsi lavak momentalne. Praveze ked sme ho predali tak ma to sklamalo. | |
|
| |
cuban Admin
Počet príspevkov : 1756 Age : 35 Location : ZH Registration date : 01.01.2008
| Predmet: Re: Vítam sa So január 19, 2008 4:12 pm | |
| - Canary napísal:
- Stastie, ze sme sa zbavili Robbena? Tak to by som nepovedal. Podla mna je Robben absolutne skvely hrac a asi najlepsi lavak momentalne. Praveze ked sme ho predali tak ma to sklamalo.
lampard to asi myslel kvoli tomu simulovaniu...a okrem toho robben je aj strasne injury prone...a o hracovi ktory za mozno posledne dve sezony neodohral snad ani 10 zapasov v rade nemozes povedat ze jej najlepsi lavak momentalne. | |
|
| |
Canary Admin
Počet príspevkov : 59 Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: Vítam sa So január 19, 2008 4:18 pm | |
| A predsa hovorim Sice bol aj v Chelsea velakrat zraneny, ale ked nebol a hral, bol casto najlepsi na ihrisku. Jeho bojovnost, technika, rychlost su uzasne. Myslim, ze tak ako je vela hracov precenovanych, tak je Robben nedocenovany. | |
|
| |
jarci
Počet príspevkov : 525 Age : 40 Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: Vítam sa So január 19, 2008 6:35 pm | |
| | |
|
| |
Tarzan
Počet príspevkov : 729 Location : Birmingham Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Vítam sa Ut január 22, 2008 5:02 pm | |
| fanda arsenalu?? moja dalsia obet | |