| Corgon liga | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Corgon liga Ut december 02, 2008 9:11 pm | |
| - Stoffo napísal:
- ešte teraz čím sa dáva to čierne písmo??
Musis to dat takto. Sakra nejde mi to tam napisat.. Skratka snaz saaaa | |
|
| |
Stoffo
Počet príspevkov : 1561 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Corgon liga Št december 04, 2008 4:17 pm | |
| - Lacoste napísal:
- Stoffo napísal:
- ešte teraz čím sa dáva to čierne písmo??
Musis to dat takto.
Sakra nejde mi to tam napisat.. Skratka snaz saaaa už by mi to malo ísť | |
|
| |
zajo
Počet príspevkov : 104 Age : 35 Location : Ňú Kástl Registration date : 30.11.2008
| Predmet: Re: Corgon liga Št december 18, 2008 6:38 pm | |
| takze na ochladnutie vasni je tu tabulka corgon ligy a bolo by pekne otvorit serioznu diskusiu ohladom postavenia a hry vasich oblubenych muzstiev v corgon lige...
1. Slovan 40 2. Žilina 36 3. Trnava 33 4. Košice 27 5. Dun. Streda 27 6. Ružomberok 25 7. Prešov 23 8. Ban. Bystrica 20 9. Dubnica 19 10. Artmedia 18 11. Nitra 15 12. Zl. Moravce 11 | |
|
| |
Lacoste
Počet príspevkov : 1128 Age : 32 Location : Bratislava Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Corgon liga Št december 18, 2008 6:59 pm | |
| - zajo napísal:
- takze na ochladnutie vasni je tu tabulka corgon ligy a bolo by pekne otvorit serioznu diskusiu ohladom postavenia a hry vasich oblubenych muzstiev v corgon lige...
1. Slovan 40 2. Žilina 36 3. Trnava 33 4. Košice 27 5. Dun. Streda 27 6. Ružomberok 25 7. Prešov 23 8. Ban. Bystrica 20 9. Dubnica 19 10. Artmedia 18 11. Nitra 15 12. Zl. Moravce 11 Ja k tomu nema co dodat. Spolupraca Slovane medzi hracmi - vedenim - fanusikmi je na slovensku uplne najlepsia!! Vsetci chvalia fanusikov aj samotny hraci a z toho sa velmi tesim. Dakujem peckovy aj hracom za krasnu jesen. | |
|
| |
Stoffo
| |
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Corgon liga Št december 18, 2008 10:58 pm | |
| | |
|
| |
zajo
Počet príspevkov : 104 Age : 35 Location : Ňú Kástl Registration date : 30.11.2008
| Predmet: Re: Corgon liga Pi december 19, 2008 1:48 pm | |
| tak dunajska streda paradne vysledky na jesen este to zopakovat na jar a bude dobre...kweuke to je neskutocny hrac...tiez marcin a gerich...tiez opora v brane novota... a atmosfera na domacich zapasoch je tiez paradna... jednoznacne podarena jar... | |
|
| |
jarci
Počet príspevkov : 525 Age : 40 Registration date : 02.01.2008
| Predmet: Re: Corgon liga So december 20, 2008 3:41 pm | |
| ja som z prešova veľmi milo prekvapený...jednoznačným cieľom bolo ostať v súťaži a nevypadnúť a zatiaľ to vyzerá dobre...máme dobré domáce zápasy, kde sme takmer neporaziteľný, čo je veľká výhoda, ale hra vonku je miestami úbohá...ak budeme vedieť nosiť body aj zvonku, tak to bude super...vedenie prešova má jasný cieľ, ktorého sa držia...budujú tím pre budúcnosť, t.z. využívajú mladých hráčov a rátajú s nimi aj do budúcna...som zvedavý ako sa im bude dariť ďalej... | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Corgon liga Ne december 21, 2008 2:29 pm | |
| - jarci napísal:
- ja som z prešova veľmi milo prekvapený...jednoznačným cieľom bolo ostať v súťaži a nevypadnúť a zatiaľ to vyzerá dobre...máme dobré domáce zápasy, kde sme takmer neporaziteľný, čo je veľká výhoda, ale hra vonku je miestami úbohá...ak budeme vedieť nosiť body aj zvonku, tak to bude super...vedenie prešova má jasný cieľ, ktorého sa držia...budujú tím pre budúcnosť, t.z. využívajú mladých hráčov a rátajú s nimi aj do budúcna...som zvedavý ako sa im bude dariť ďalej...
opravím ťa cieľ koňarov pred sezónou bol pohybovať sa v strede tabuľky a vyhnúť sa boju o záchranu | |
|
| |
jarci
| Predmet: Re: Corgon liga Po december 22, 2008 2:47 pm | |
| čo je inými slovami povedané - nevypadnúť | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Corgon liga Po december 22, 2008 2:58 pm | |
| | |
|
| |
zajo
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 12:28 am | |
| tento rok postupila slovenska liga na novu uroven...nova uroven Kmotrik...
slovanisti neni vam to trapne takto ziskat titul?? preco kazdy dokaze nakupovat hracov? preco si stahujete hracov?? toto sa moze diat len na slovensku...
fakt radsej budem fandit muzstvam z trnavskeho kraja Spartak a DAC | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 12:41 am | |
| | |
|
| |
zajo
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 12:47 am | |
| ale najviac ma na tom sere to, ze nikto s tym nic nerobi.... proste ide o evidentne oslabovanie kadra pertzalky na ukor slovanu... | |
|
| |
cuban Admin
Počet príspevkov : 1756 Age : 35 Location : ZH Registration date : 01.01.2008
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 10:21 am | |
| - zajo napísal:
- ale najviac ma na tom sere to, ze nikto s tym nic nerobi.... proste ide o evidentne oslabovanie kadra pertzalky na ukor slovanu...
no ked niekto nakupi hraca tak sa logicky posilni a ten druhy tim oslabi...co je na tom? a je jedno kto je za tim... | |
|
| |
jarci
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 10:26 am | |
| - cuban napísal:
- zajo napísal:
- ale najviac ma na tom sere to, ze nikto s tym nic nerobi.... proste ide o evidentne oslabovanie kadra pertzalky na ukor slovanu...
no ked niekto nakupi hraca tak sa logicky posilni a ten druhy tim oslabi...co je na tom? a je jedno kto je za tim... to áno cuban, ale predsa len...fakt nevidíš na slovane tie zákulisné ťahy? je to pretlačované mužstvo...to je na tom to blbé... | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 3:00 pm | |
| - jarci napísal:
- cuban napísal:
- zajo napísal:
no ked niekto nakupi hraca tak sa logicky posilni a ten druhy tim oslabi...co je na tom? a je jedno kto je za tim... to áno cuban, ale predsa len...fakt nevidíš na slovane tie zákulisné ťahy? je to pretlačované mužstvo...to je na tom to blbé... presne tak ako real len ten je ešte pretlačovaný pánom kráľom vďaka bohu že ivčo gašparovič sa do futbalu nepletie | |
|
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 5:24 pm | |
| - Stoffo napísal:
- jarci napísal:
- cuban napísal:
- zajo napísal:
no ked niekto nakupi hraca tak sa logicky posilni a ten druhy tim oslabi...co je na tom? a je jedno kto je za tim... to áno cuban, ale predsa len...fakt nevidíš na slovane tie zákulisné ťahy? je to pretlačované mužstvo...to je na tom to blbé... presne tak ako real len ten je ešte pretlačovaný pánom kráľom vďaka bohu že ivčo gašparovič sa do futbalu nepletie Aj tak je to velky Slovanista a pravidelne chodi na hokej A na fotbale som ho videl len ten posledny so zilinov ale mozno chodi aj castejsie To neviem | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 7:56 pm | |
| | |
|
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Corgon liga Št január 08, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
zajo
| Predmet: Re: Corgon liga So január 10, 2009 3:34 pm | |
| - cuban napísal:
- zajo napísal:
no ked niekto nakupi hraca tak sa logicky posilni a ten druhy tim oslabi...co je na tom? a je jedno kto je za tim... je to skor o tom cielenom oslabovani...zadarmo odidu v podstate opory petrzalky a pridu do nej nic proti nim ale mlady zajaci ktori si ligu vyskusali noo maximalne 20 minut na konci zapasu...minulu sezonu to skusali podobne aj v trencine a ako dopadli...druha liga a caves | |
|
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Corgon liga Po marec 09, 2009 2:19 pm | |
| 20.kolo Corgon Ligy
Sedlak Trnava - Kosice 2:1 Presov - SK Slovan Bratislava 1:2 Nitra - Ruzomberok 2:1 ViOn - DAC Dun. Streda 1:1 Zilina - Banska Bystrica 1:0
No co viac dodat. Slovan majster ligy a pan Kozak st. len potvrdil ze je to ten najchudackejsi chrapun vychodnarsky k**** akeho poznam.
Edit: do celkom jedlej podoby upravil Cuban | |
|
| |
jarci
| Predmet: Re: Corgon liga St marec 11, 2009 11:09 am | |
| tak je len dodám, že prešov - bratislava bol riadne biedny zápas... | |
|
| |
Lacoste
| Predmet: Re: Corgon liga St marec 11, 2009 2:22 pm | |
| - jarci napísal:
- tak je len dodám, že prešov - bratislava bol riadne biedny zápas...
Tak ako vsetky v nasej "lige".. Na to sa ani neda pozerat Nj, cuban, dakujem za upravu :-D | |
|
| |
Stoffo
| Predmet: Re: Corgon liga St marec 11, 2009 3:15 pm | |
| - Lacoste napísal:
- jarci napísal:
- tak je len dodám, že prešov - bratislava bol riadne biedny zápas...
Tak ako vsetky v nasej "lige".. Na to sa ani neda pozerat
Nj, cuban, dakujem za upravu :-D a čo je to pecko?? keď som bol v žiline na hsv tak bol pri nás a pomýlil si tribúnu taký je to úbožiak a ešte sa pomaly išiel hádať s ľuďmi, ktorí tam právom sedeli-debil! nehovoriac o tom že slovan je hore len vďaka kmotríkovi a mafiánom typu černák + výborní asistetni majo zeman a vencel naproti tomu kozák hrá po žiline najkrajší futbal v lige s kádrom "ala " arsenal s vekovým priemerom 20 rokov a na ten futbal sa dá pozerať - kozák dokázal so silným tímom postúpiť do lm v 90.rokoch a teraz s kindertímom hrajú najaatraktívnejší futbal tak čo??najlepší tréner na slovensku dokonca možno aj lepší ako weiss-a čo urobil?? košiciam zobrali 2 góly a pozeraním na slovenských rozhodcov, ktorí sú oblečení v belasom drese ja na jeho mieste rozhodcu zabijem je to Pán tréner! ale ty to nedokážeš pochopiť a k tým zápaso: duel trnava-košice bol perfektný taký zápas nevidím ani keď hrá slovensko s českom | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Corgon liga | |
| |
|
| |
| Corgon liga | |
|