world of football
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
world of football

Jednoducho vsetko o futbale :-)

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Corgon liga

Goto down 
5 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
Lacoste

Lacoste

Počet príspevkov : 1128
Registration date : 07.01.2008

Corgon liga - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyUt december 02, 2008 9:11 pm

Stoffo napísal:
ešte teraz čím sa dáva to čierne písmo??

Musis to dat takto.

Sakra nejde mi to tam napisat.. Very Happy Skratka snaz saaaa
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

Počet príspevkov : 1561

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt december 04, 2008 4:17 pm

Lacoste napísal:
Stoffo napísal:
ešte teraz čím sa dáva to čierne písmo??

Musis to dat takto.

Sakra nejde mi to tam napisat.. Very Happy Skratka snaz saaaa
už by mi to malo ísť
Návrat hore Goto down
zajo

zajo

Počet príspevkov : 104
Registration date : 30.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt december 18, 2008 6:38 pm

takze na ochladnutie vasni je tu tabulka corgon ligy a bolo by pekne otvorit serioznu diskusiu ohladom postavenia a hry vasich oblubenych muzstiev v corgon lige...

1. Slovan 40
2. Žilina 36
3. Trnava 33
4. Košice 27
5. Dun. Streda 27
6. Ružomberok 25
7. Prešov 23
8. Ban. Bystrica 20
9. Dubnica 19
10. Artmedia 18
11. Nitra 15
12. Zl. Moravce 11
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt december 18, 2008 6:59 pm

zajo napísal:
takze na ochladnutie vasni je tu tabulka corgon ligy a bolo by pekne otvorit serioznu diskusiu ohladom postavenia a hry vasich oblubenych muzstiev v corgon lige...

1. Slovan 40
2. Žilina 36
3. Trnava 33
4. Košice 27
5. Dun. Streda 27
6. Ružomberok 25
7. Prešov 23
8. Ban. Bystrica 20
9. Dubnica 19
10. Artmedia 18
11. Nitra 15
12. Zl. Moravce 11

Ja k tomu nema co dodat. Spolupraca Slovane medzi hracmi - vedenim - fanusikmi je na slovensku uplne najlepsia!! Vsetci chvalia fanusikov aj samotny hraci a z toho sa velmi tesim. Dakujem peckovy aj hracom za krasnu jesen.
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt december 18, 2008 7:38 pm

Lacoste napísal:
zajo napísal:

1. Slovan 40
2. Žilina 36
3. Trnava 33
4. Košice 27
5. Dun. Streda 27
6. Ružomberok 25
7. Prešov 23
8. Ban. Bystrica 20
9. Dubnica 19
10. Artmedia 18
11. Nitra 15
12. Zl. Moravce 11

Ja k tomu nema co dodat. Spolupraca Slovane medzi hracmi - vedenim - fanusikmi je na slovensku uplne najlepsia!! Vsetci chvalia fanusikov aj samotny hraci a z toho sa velmi tesim. Dakujem peckovy aj hracom za krasnu jesen.
aj tak titul nevyhráte Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt december 18, 2008 10:58 pm

Stoffo napísal:
Lacoste napísal:
zajo napísal:

1. Slovan 40
2. Žilina 36
3. Trnava 33
4. Košice 27
5. Dun. Streda 27
6. Ružomberok 25
7. Prešov 23
8. Ban. Bystrica 20
9. Dubnica 19
10. Artmedia 18
11. Nitra 15
12. Zl. Moravce 11

aj tak titul nevyhráte Very Happy Very Happy

scratch scratch
Návrat hore Goto down
zajo

zajo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyPi december 19, 2008 1:48 pm

tak dunajska streda paradne vysledky na jesen este to zopakovat na jar a bude dobre...kweuke to je neskutocny hrac...tiez marcin a gerich...tiez opora v brane novota...
a atmosfera na domacich zapasoch je tiez paradna...
jednoznacne podarena jar...
Návrat hore Goto down
jarci

jarci

Počet príspevkov : 525
Registration date : 02.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptySo december 20, 2008 3:41 pm

ja som z prešova veľmi milo prekvapený...jednoznačným cieľom bolo ostať v súťaži a nevypadnúť a zatiaľ to vyzerá dobre...máme dobré domáce zápasy, kde sme takmer neporaziteľný, čo je veľká výhoda, ale hra vonku je miestami úbohá...ak budeme vedieť nosiť body aj zvonku, tak to bude super...vedenie prešova má jasný cieľ, ktorého sa držia...budujú tím pre budúcnosť, t.z. využívajú mladých hráčov a rátajú s nimi aj do budúcna...som zvedavý ako sa im bude dariť ďalej...
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyNe december 21, 2008 2:29 pm

jarci napísal:
ja som z prešova veľmi milo prekvapený...jednoznačným cieľom bolo ostať v súťaži a nevypadnúť a zatiaľ to vyzerá dobre...máme dobré domáce zápasy, kde sme takmer neporaziteľný, čo je veľká výhoda, ale hra vonku je miestami úbohá...ak budeme vedieť nosiť body aj zvonku, tak to bude super...vedenie prešova má jasný cieľ, ktorého sa držia...budujú tím pre budúcnosť, t.z. využívajú mladých hráčov a rátajú s nimi aj do budúcna...som zvedavý ako sa im bude dariť ďalej...
opravím ťa cieľ koňarov pred sezónou bol pohybovať sa v strede tabuľky a vyhnúť sa boju o záchranu
Návrat hore Goto down
jarci

jarci

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyPo december 22, 2008 2:47 pm

čo je inými slovami povedané - nevypadnúť Very Happy
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyPo december 22, 2008 2:58 pm

jarci napísal:
čo je inými slovami povedané - nevypadnúť Very Happy
nj ako povieš Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
zajo

zajo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 12:28 am

tento rok postupila slovenska liga na novu uroven...nova uroven Kmotrik...

slovanisti neni vam to trapne takto ziskat titul?? preco kazdy dokaze nakupovat hracov? preco si stahujete hracov??
toto sa moze diat len na slovensku...

fakt radsej budem fandit muzstvam z trnavskeho kraja Spartak a DAC
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 12:41 am

zajo napísal:
tento rok postupila slovenska liga na novu uroven...nova uroven Kmotrik...

slovanisti neni vam to trapne takto ziskat titul?? preco kazdy dokaze nakupovat hracov? preco si stahujete hracov??
toto sa moze diat len na slovensku...

fakt radsej budem fandit muzstvam z trnavskeho kraja Spartak a DAC
aký klub,také spôsoby nepoznáš to?? Very Happy Very Happy

p.s. zaujímavé že lacoste fandí bezcharakterným a každoročne strápňujúcim sa klubom nevybral si najlepšie Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
zajo

zajo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 12:47 am

ale najviac ma na tom sere to, ze nikto s tym nic nerobi.... proste ide o evidentne oslabovanie kadra pertzalky na ukor slovanu...
Návrat hore Goto down
cuban
Admin
cuban

Počet príspevkov : 1756
Registration date : 01.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 10:21 am

zajo napísal:
ale najviac ma na tom sere to, ze nikto s tym nic nerobi.... proste ide o evidentne oslabovanie kadra pertzalky na ukor slovanu...

no ked niekto nakupi hraca tak sa logicky posilni a ten druhy tim oslabi...co je na tom? a je jedno kto je za tim...
Návrat hore Goto down
https://worldoffootball.slovakforum.net
jarci

jarci

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 10:26 am

cuban napísal:
zajo napísal:

no ked niekto nakupi hraca tak sa logicky posilni a ten druhy tim oslabi...co je na tom? a je jedno kto je za tim...

to áno cuban, ale predsa len...fakt nevidíš na slovane tie zákulisné ťahy? je to pretlačované mužstvo...to je na tom to blbé...
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 3:00 pm

jarci napísal:
cuban napísal:
zajo napísal:

to áno cuban, ale predsa len...fakt nevidíš na slovane tie zákulisné ťahy? je to pretlačované mužstvo...to je na tom to blbé...
presne tak ako real len ten je ešte pretlačovaný pánom kráľom vďaka bohu že ivčo gašparovič sa do futbalu nepletie Very Happy
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 5:24 pm

Stoffo napísal:
jarci napísal:
cuban napísal:
zajo napísal:

presne tak ako real len ten je ešte pretlačovaný pánom kráľom vďaka bohu že ivčo gašparovič sa do futbalu nepletie Very Happy

Aj tak je to velky Slovanista a pravidelne chodi na hokej Smile A na fotbale som ho videl len ten posledny so zilinov ale mozno chodi aj castejsie Smile To neviem
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 7:56 pm

Lacoste napísal:
Stoffo napísal:
jarci napísal:
cuban napísal:
zajo napísal:

Aj tak je to velky Slovanista a pravidelne chodi na hokej Smile A na fotbale som ho videl len ten posledny so zilinov ale mozno chodi aj castejsie Smile To neviem
no veď hovorím slovanu fandia čistí chuji a to to len potvrdzuje Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyŠt január 08, 2009 8:16 pm

Stoffo napísal:
Lacoste napísal:
Stoffo napísal:
jarci napísal:
cuban napísal:
zajo napísal:

no veď hovorím slovanu fandia čistí chuji a to to len potvrdzuje Very Happy Very Happy

jaky si trapnyyy Neutral Neutral Neutral
Návrat hore Goto down
zajo

zajo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptySo január 10, 2009 3:34 pm

cuban napísal:
zajo napísal:

je to skor o tom cielenom oslabovani...zadarmo odidu v podstate opory petrzalky a pridu do nej nic proti nim ale mlady zajaci ktori si ligu vyskusali noo maximalne 20 minut na konci zapasu...minulu sezonu to skusali podobne aj v trencine a ako dopadli...druha liga a caves
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptyPo marec 09, 2009 2:19 pm

20.kolo Corgon Ligy

Sedlak Trnava - Kosice 2:1
Presov - SK Slovan Bratislava 1:2
Nitra - Ruzomberok 2:1
ViOn - DAC Dun. Streda 1:1
Zilina - Banska Bystrica 1:0

No co viac dodat. Slovan majster ligy a pan Kozak st. len potvrdil ze je to ten najchudackejsi chrapun vychodnarsky k**** akeho poznam.

Edit: do celkom jedlej podoby upravil Cuban
Návrat hore Goto down
jarci

jarci

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptySt marec 11, 2009 11:09 am

tak je len dodám, že prešov - bratislava bol riadne biedny zápas...
Návrat hore Goto down
Lacoste

Lacoste

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptySt marec 11, 2009 2:22 pm

jarci napísal:

Tak ako vsetky v nasej "lige".. Na to sa ani neda pozerat Sad

Nj, cuban, dakujem za upravu :-D
Návrat hore Goto down
Stoffo

Stoffo

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 EmptySt marec 11, 2009 3:15 pm

Lacoste napísal:
jarci napísal:

Tak ako vsetky v nasej "lige".. Na to sa ani neda pozerat Sad

Nj, cuban, dakujem za upravu :-D
a čo je to pecko?? keď som bol v žiline na hsv tak bol pri nás a pomýlil si tribúnu taký je to úbožiak a ešte sa pomaly išiel hádať s ľuďmi, ktorí tam právom sedeli-debil! nehovoriac o tom že slovan je hore len vďaka kmotríkovi a mafiánom typu černák + výborní asistetni majo zeman a vencel

naproti tomu kozák hrá po žiline najkrajší futbal v lige s kádrom "ala " arsenal s vekovým priemerom 20 rokov a na ten futbal sa dá pozerať - kozák dokázal so silným tímom postúpiť do lm v 90.rokoch a teraz s kindertímom hrajú najaatraktívnejší futbal tak čo??najlepší tréner na slovensku dokonca možno aj lepší ako weiss-a čo urobil?? košiciam zobrali 2 góly a pozeraním na slovenských rozhodcov, ktorí sú oblečení v belasom drese ja na jeho mieste rozhodcu zabijem je to Pán tréner! ale ty to nedokážeš pochopiť

a k tým zápaso: duel trnava-košice bol perfektný taký zápas nevidím ani keď hrá slovensko s českom
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Corgon liga   Corgon liga - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Corgon liga
Návrat hore 
Strana 5 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Anglicka liga-najlepsia na svete?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
world of football :: Klubový futbal :: Slovensko-
Prejdi na: